В Павликени е ден на траур заради футболистите, които загинаха

...
В Павликени е ден на траур заради футболистите, които загинаха
Коментари Харесай

В Павликени е ден на траур заради загиналите футболисти

В Павликени е ден на печал поради футболистите, които починаха в злополука в четвъртък. Тежкият случай стана на пътя Плевен – Русе, в района на село Горна Студена.

Младите мъже, които са от тима в Павликени, се прибирали от футболен мач. На знак " Стоп “ шофьорът на автомобила не спрял и пресякъл пътя на ТИР. След тежкия удар колата била смачкана до неразбираемост и се наложило екипи на пожарната да режат ламарините, с цел да извадят жертвите. 

Жертвите са Димитър Кушев, Генчо Стефанов, Георги Вълчев и Ивелин Ивов. Отивали на мач от аматьорската футболна лига между Павликени и Козловец.

Всяко едно от момчетата е имало месторабота. Футболът е бил отвън трудовите им отговорности, съобщи кметът на Павликени Емануил Манолов. Той добави, че ще изчакат резултатите от следствието, само че индивидът, който може най-добре да изясни какво е станало, е водачът на камиона.

" Това кръстовище е известно като кръстовище на гибелта. Там постоянно стават произшествия ", сподели Монолов.

Най-младият от футболистите - Ивелин Ивов е карал автомобила. Той е бил част от тима от 2 месеца. 

" Случилото се е тежко за целия град, освен персонално за мен като треньор. Благодарен съм, че всички са съпричастни ", сподели треньорът на тима.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР