В първото издание на COOL…T за новия сезон предаването предложи

...
В първото издание на COOL…T за новия сезон предаването предложи
Коментари Харесай

Мишел или Майкъл?

В първото издание на COOL…T за новия сезон предаването предложи на феновете си една скандална нечиста сделка, която набира скорост в youtube и обществените мрежи в Америка. Това е теорията, която публицисти от разнообразни медии стартират, че брачната половинка на някогашния американски президент Барак Обама – Мишел, в действителност е мъж.

Журналистът Влади Апостолов побърза да осмее тази доктрина като я назова „ лудост”, " истерия” и „ параноя, и посочи следното: „ Тези клипчета, съпоставения и хронологии за Мишел Обама, която в действителност е мъж и е сменила пола си, цялата тази интрига идва от дълбините на интернет, където има неща, които човек не може и не желае да си показа. Но те бяха разпространявани от журналиста Алекс Джоунс от Info Wars, който е водещият таен теоретик, водещият таен маестро на актуалната интернет ера. И той ги направи мейнстрийм.”

По време на диалога, екипът на предаването излъчи фрагменти от изявление онлайн със световноизвестната американска водеща Джоан Ривърс, в което тя декларира: " Мишел е”трани”. Всички знаем, че тя е трансджендър.”

В различен запис се чува по какъв начин президентът Обама назовава брачната половинка си „ Майкъл” вместо „ Мишел”.

Водещата Петя Дикова уточни, че даже публични медии като CNN са отразили изказванията на Ривърс, че госпожа Обама е мъж, а брачният партньор й – гей. Екипът сподели и фотоси на някогашната първа дама, на които някои панталони и рокли вършат невероятни гънки.

Според Апостолов „ тази вест маркира срещата на две нервности.” Журналистът добави: „ От едната страна е този нагон за тайни теории, за подправени вести, някакви подмолни игри и нервността към нашата обичана тематика за трансджендър манията и за това по какъв начин биологичният пол е обществена структура.

Всеки може да се разпознава като мъж, жена, и изобщо би трябвало да забравим тези полови маркери – няма мъже, няма дами – всички са някакви джендър-флуидни същества и съгласно мен сходни тайни теории са среща сред тези набиращи скорост нервности, за жал, в западното общество.”

Петя Дикова показа, че осъзнава какъв брой неуместно и комично звучи тази доктрина, само че направи конкретизиране, че задачата на екипа е да запознае феновете си с една нечиста сделка, която набира известност в американските медии. И добави: „ Клипчетата, които настояват, че Мишел Обама в действителност е трансджендър жена Майкъл, са гледани от милиони хора и аз считам, че нашите фенове заслужават да им се показа и предложи и това, което набира известност и оттатък Калотина.”

Целият диалог, както и последните рецензии, които отнесе актуалната първа дама на Съединените щати Мелания Тръмп, вижте в идващото видео:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР