В първия телевизионен дебат между водачите на ГЕРБ Мария Габриел

...
В първия телевизионен дебат между водачите на ГЕРБ Мария Габриел
Коментари Харесай

Водачите на листите на ГЕРБ и БСП се разминаха в дебата помежду си

В първия ефирен спор сред водачите на ГЕРБ Мария Габриел и на Българска социалистическа партия Елена Йончева не откриха пресечни точки по главните тематики, с които пропагандират за европейските избори. До замяна на реплики се стигна по въпроса дали министър председателят Бойко Борисов и президентът Румен Радев вземат участие с изявленията си в предизборната акция. Социалистите настояват, че Борисов взе участие нерегламентирано в изборната акция на ГЕРБ, а най-голямата партия - че това прави президентът Румен Радев.

В дебата по Нова телевизия главните тематики на Габриел бяха европейските политики и по какъв начин те могат да са в интерес на България, а Йончева - за бедността, корупцията и ръководството в България. Те спориха главно посредством цитиране на отчети и статистики.

Двете се видели за пръв път онлайн преди самия спор, подчертаха водещите. Попитана какво харесва в съперника си, Йончева разгласи, че " брюкселското говорене " на Габриел звучи красиво. Водачът на ГЕРБ пък харесвала " това, че сме дами ".

За Борисов и Радев

Разговорът сред двете стартира точно с тематиката за Борисов и обвиняванията на Българска социалистическа партия, че той взе участие в акцията на ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР