В първия мандат президентът Радев се бореше за властта. Получи

...
В първия мандат президентът Радев се бореше за властта. Получи
Коментари Харесай

Плевнелив за втория мандат на Радев: Да покаже, че наистина е държавник

" В първия мандат президентът Радев се бореше за властта. Получи я. Сега може да направи какво изиска с страната, той е мощният човек в нея. Считам, че ще забележим през втория мандат един друг президент. След като има цялата власт в страната, той в действителност би трябвало да покаже, че е общественик ", съобщи президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев в " Тази събота " по Би Ти Ви.

" Първият мандат беше елементарен – да се борим против ГЕРБ, да изчегъртваме. Необходими са резултати по всички наболели проблеми на обществото. Така че Радев ще търси да показва своите умения такива, каквито не видяхме в първия мандат. Да реализира избрани резултати, тъй като триумфът на президента се мери по модернизацията ", счита Плевнелиев.

" Сигурен съм, че министър председателят Кирил Петков ще се еманципира от Румен Радев. Но не желая това да бъде единствено по икономическите въпрос, уверен съм, че той има доста хрумвания за стопанската система на страната, само че смятам, че той може да направи едно историческо нещо за България – влизането на България в еврозоната. Това ще ни включи измежду най-проспериращите страни и ще постави завършек на съветските хибридни проекти ", сподели Плевнелиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР