В първия филм участваше и ШварценегерСлед като преди една петилетка

...
В първия филм участваше и ШварценегерСлед като преди една петилетка
Коментари Харесай

Сталоун и Батиста в жанрова тупалка

В първия филм участваше и Шварценегер


След като преди една петилетка събра легендите Арнолд Шварценегер и Силвестър Салоун и натрупа впечатляващите за екшън от остарялата школа доходи от 137 милиона $, “Невъзможно бягство ” на Микаел Хафстрьом предстоящо се достави с продължение. “Невъзможно бягство 2: Хадес ” е най-зрелищната премиера на седмицата. Този път обаче до Слай Сталоун застава кечистът и артист Дейв Батиста.
 s8_1_3k  s8_2_3k  s8_3_4k
Сюжетът дава обещание втурване в дебрите на престъпния свят. Години откакто е излязъл от невъзможния за бягство затвор, Рей Бреслин (Сталоун) провежда отряд от най-висока класа, само че когато един от тях изчезва, той е заставен да се върне в пъкъла, от който беше излязъл един път, с цел да избави приятеля си от бруталната бойна площадка, позната като Хадес.

Любопитното на плана е, че включва освен едно, само че и второ продължение. “Невъзможно бягство 3 ” също е действителност. Ето какво показа Сталоун от снимачната площадка на третата част.: На терен сме зя фотосите на “Escape Plan 3 ” в пандиза Мансфийлд, където са снимали екстериорните фрагменти за кино лентата “Изкуплението Шоушенк ”, само че в никакъв случай до момента не са снимали вътрешността на това място. Повярвайте ми, да излежаваш присъда тук е било призрачен пъкъл. Тук сме с моя добър другар и сътрудник Дейв Батиста ”.

Ето и сюжета на третата част: “Когато човек от екипа му – майсторът по бойни изкуства Шу (Хуанг Ксяоминг) – изчезва и след това се оказва заключен зад стените на високотехнологичен лабиринт на ужасите, прочут като “Хадес ” в който пандизчиите са принудени да се бият като зверове между тях, Бреслин се впуска в загадка и смъртоносна избавителна задача благодарение на остарелия си и не по-малко рисков прочут, изигран от Дейв Батиста, потвърдил се като благонадежден екранен реализатор с “Пазители на галактиката ”. А красивото женско наличие е обезпечено от страхотната Джейми Кинг.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР