В първия епизод на завърналото се куиз шоу Стани богат“,

...
В първия епизод на завърналото се куиз шоу Стани богат“,
Коментари Харесай

Теа и Наум се изложиха яко в „Стани богат“

В първия епизод на завърналото се куиз шоу „ Стани богат “, Наум Шопов и годеницата му Теа се изложиха доста крепко. Двойката взе участие благотворително, само че се затрудни още на първата серия обикновени въпроси. Двамата се спънаха на въпроса за 200 лв., защото не бяха чували за групата „ Ийгълс “ и паметната им ария „ Хотел Калифорния “.

И двамата не знаеха верния отговор, само че налучкаха инцидентно.

 

Инфлуенсърите не бяха чували също по този начин и за композитора Ференц Лист, както и за Франц Лехар. Изненадаха се и от обстоятелството, че Бела Барток е мъж, а всички интонации на имената на композиторите бяха неверни. Зрителите пред екрана се чудеха за коя персона става въпрос и се запитаха дали са расли в гората.

 

„ Тези са толкоз задънени, че няма накъде, жалко за дядо му и за татко му! Цялото предаване е тотал вреда! “, възмущават се фенове в обществените мрежи. Те считат, че са съумели да се оправят единствено с помощта на Наум, а жена му е безусловно посредствена кифла, която не можа да изнесе и едно име вярно на въпроса за пианистите и композиторите.

Разбира се Наум също отнесе рецензии в обществените мрежи за това, че не е прихванал нищо от познанството си с Евгени Генчев.

 

„ За мен по-голям позор от Наум няма. Завършил е медицина и зарязал всичко, не практикува, с цел да е инфлуенсър. Снима 2 месеца „ Ергенът “ като има по една имитация на разкриване и една на закриване при церемонията на розата. Теа просто го съпровожда всяка година и си плажува дамата за сметка на предаването. Даже и гласоподава предния сезон в Бодрум на нашите избори. Това е работа-мечта, изключително за Теа. Два сезона в Бодрум, трети в Гърция. Съсипа се от работа тази жена “, осмиват ги в обществената мрежа Facebook.

 

По време на предаването стана ясно нещо любопитно – Наум не е в положителни връзки с татко си Христо Шопов, който се отхвърли от сина си поради инфлуенсърството. Ники Кънчев го попита „ Как е баща ти? “, а Наум се направи на заплеснат и не му отговори нищо. Водещият обаче не се усети и продължи да приказва за блестящата кариера на артиста от „ Страстите Христови “, до момента в който против него настана неудобно безмълвие.

Инфо: Уикенд

Тагове: Теа Минкова Наум Шопов Ники Кънчев Христо Шопов СТани богат
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР