В първия двубой от 18-ия кръг на Първа футболна лига

...
В първия двубой от 18-ия кръг на Първа футболна лига
Коментари Харесай

„Черно море“ победи „Берое“ в Стара Загора

В първия дуел от 18-ия кръг на Първа футболна лига тимът на „ Черно море “ победи с 1:0 „ Берое “ в Стара Загора и нанесе първа загуба на противника за сезона вкъщи.

Голът падна в 34-ата минута. След едно центриране на Илиас Хасани последва безредие, при което бранителят Виктор Генев се оказа на добра позиция и откакто при шута му топката се удари в крайници на вратаря на „ Берое “ Душан Перниш, влезе във вратата.

За домакините това беше второ следващо проваляне след 1:4 против „ Ботев “ (Пловдив) предходната седмица.

" Получи се здрав мач, въпреки не изключително хубав - съобщи треньорът на " моряците " Илиан Илиев, който беше отпред и на " Берое ". - Имаше много напрежение, тъй като мачът беше доста значим и за двата тима. Момчетата се сбиха, казано на футболен език, демонстрираха темперамент. Като себераздаване сме удовлетворени. Имаме запаси в игрови проект, тъй като можем да демонстрираме доста по-добър футбол, само че когато дойдат точките и спокойствието, се надявам да го покажем и това. " Берое " е добър тим и ни беше мъчно на моменти. Имахме и шанс в някои обстановки ".

Колегата му Александър Томаш не разкри разочарованието си от загубата.

" В нашите редици видях боязън да играеш футбол. Особено през първото полувреме. След почивката имаше смяна, само че това не бе задоволително. Причините за провалянето са в нас - и спортно-технически, и психически. Избягахме от стила, който желаеме да играем. Ще имаме съществени диалози с играчите, защото в някои от тях видях незаинтересованост ”, съобщи треньорът на " Берое ".

В класирането води “Лудогорец “ с 44 точки, следван от ЦСКА-София с 38 и „ Левски “ с 37 точки. „ Берое “ е на четвърто място с 30 точки, а „ Черно море “ събра 27 и заема шестата позиция. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР