В първите дни на Новата година може да имате сериозни

...
В първите дни на Новата година може да имате сериозни
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2019 г. - Близнаци

В първите дни на Новата година може да имате съществени несъгласия с ваши сътрудници или близки хора. Не встъпвайте в открит спор, защото в този момент доказването на правотата ви няма да ви донесе нещо положително. Най-добре се оттеглете от дейни дейности и се посветете на осъществяването на вашите хрумвания. През януари изключително сполучливи ще са представителите на креативните специалности. Освен това ще имате триумф при полагането на изпити. Други представители на знака може да се замислят за повишението на квалификацията си или продължение на образованието. Не се колебайте да се разделите с това, което ви тормози прекомерно доста. Няма потребност да пазите каквото и да било което ви предизвиквам негативни страсти.
Началото на февруари е добър интервал за атакуването на персонални цели. Ще имате опцията да получите всичко, което желаете, само че е добре сега, в който почувствате психическа изтощеност, да спрете. Дори да имате всичко не е допустимо да се възползвате от толкоз доста неща. Изберете единствено най-необходимото. Отделете време да се виждате по-често с приятелите. В здравословно отношение следете кръвното налягане. В края на месеца е допустимо да има промени при обмисляне пътешестване зад граница. Проверете всички документи които се изискват, с цел да няма неприятни изненади в последния миг.
Март е време, което да посветите само на себе си, на вашите персонални стремежи, целия, фантазии и желания. В живота ви може да се появи остарял другар и да ви напомни забравени полезности. Не попадайте в плен на предишното, нито пък в съжаления, само че си припомнете остарели случки, които през днешния ден може да са ви от изгода. От 5 до 28-ми март планетата ви стопанин Меркурий е назадничав. В този интервал не предприемайте нищо ново, бъдете деликатни при запознанства, избягвайте закупуването на техниката. Дългите пътувания също не са целесъобразни, проявявайте оптималната зоркост при пътешестване секване на улицата.
През април не предприемайте никакви съществени дейности, нито в професионален, нито в персонален проект. През интервала външни събития ще въздействат върху развиването на нещата, тъй че не залагайте прекомерно огромни очаквания на това което се случва. Сега не е моментът да сменяте работата. Някои представители на знака може да преживеят разлъка в персонален проект. Ако в здравословно отношение не се чувствате добре не отлагайте визитата при доктор и не се самолекувайте.
Май е положително време за промяна на работата изключително за тези от вас, които от дълго време са прегорели на работното си място. Не се колебайте да търсите тази активност, която ще ви обезпечи задоволително финансов комфорт. Стар прочут може да изиска нещо което ви е дал. Не съжалявайте за загубата, тъй като доста скоро пък вие ще получите своето в отговор на това, което сте дали преди време. Месецът не е подобаващ за започването на нова връзка. Ако към този момент имате връзки са вероятни различия с колегата.
През юни тези от вас, които са студенти може да имат компликации с образованието или трудности при полагането на изпит. Пътуване зад граница не е целесъобразно. В този интервал не правете рискови финансови инвестиции и бъдете извънредно деликатни при партньорството ви с задгранични сътрудници. През този месец не предприемайте и пътувания далеко.
От началото на юли стартира вторият назадничав интервал на вашата планета стопанин Меркурий. Това е положително време да се върнете обратно и да поправите някои неточности или да довършите каузи, за които не ви е оставало време. Може да организирате събиране на родственици или другари, с които не сте се виждали от дълго време.
През август ще сте изпълнени с сила, само че интензивността ви може да направи неприятно усещане на близките. Не бъдете прекомерно настойчиви и спазвайте границата на положителното държание. Бъдете деликатни в изрече си, защото ваши думи може да наранят сътрудници или близки. Вашата въздържаност ще е най-важното и качество през този месец. Не се изкушавайте да влизате в заприказва или в интриги.
Септември ще ви посрещне с доста приятни изненади, най-много свързани с подобряването на приходите ви. Скоро по-късно ви чака прелестно сантиментално премеждие. През този месец ще си наваксате и ще бъдете възнаградени за всички компликации от последните седмици. Не се колебайте да се разделите с всичко излишно в живота си - това важи, както за движимости по този начин и за връзки.
Октомври стартира удобно за персоналните ви връзки. Възможно е началото на бурна любовна връзка. Съдбата е на ваша страна и нещата ще се случват тъкмо, както сте си ги представяли. В средата на месеца обърнете повече внимание на работата си, защото поради сърдечните страсти може да изпуснете някои значими периоди. Краят на месеца ще ви подари дни на същинско благополучие, за което мнозина мечтаят
Ноември ще ви даде опция да си поемете мирис. Ще имате не малко мотиви за наслада и празнуване. В средата на месеца ще сключите значима договорка, която ще ви обезпечи по-щастливи дни с околните и фамилията. Бъдете деликатни с новите другари, които ще са привлечени от положителното ви състояние. Доверете се на личния ви нюх за хората и не се поддавайте на суетата.
Декември ще бъде решителен за тези представители на знака, които към момента не са разкрили своята половинка. Случайно запознанство може да се трансформира в една същинска любовна история, която да стопли душата ви в студения месец. Няма да сте сами за празниците и даже освен това - ще имате всичко от което ще се нуждаели.

от 5 до 28 март;
от 8 юли до 1 август;
от 31 октомври до 20 ноември.
През това време не е целесъобразно започването на нови планове, закупуването на всичко, обвързвано с информация, както и средства за напредване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР