В първите дни на любовната афера на Памела Андерсън с

...
В първите дни на любовната афера на Памела Андерсън с
Коментари Харесай

Истински влюбена бях само в Томи: Памела Андерсън

В първите дни на любовната спекулация на Памела Андерсън с рокаджията Томи Лий, звездата от " Спасители на плажа " споделя: " Ние просто желаеме да имаме бебета и да бъдем дружно вечно ".

55-годишната актриса и активистка написа както за техните нежни и бурни моменти, по този начин и за любовта си към двамата им сина - Брандън, на 26 години, и Дилън, на 25, в новите си записки, " Love, Pamela ".

Книгата и нов документален филм на Netflix - " Pamela, a love story " са с публична премиера на 31 януари, оповестява " People ".

" Връзката ми с Томи може би беше единственият път, когато бях същински влюбена ", написа тя, поглеждайки обратно. 

На плажа след сватбата им в Канкун, Мексико, февруари 1995 година

Тяхната женитба през 1995 година на плажа в Канкун (тя е по бански, той по шорти) довежда до безчет заглавия и преследвания от папараци. Понякога животът и любовта им бяха на върха. " Забавлявахме се и нашето предписание беше да няма правила ", признава тя. 

Но кражбата на персоналните им записи от сейф в гаража им, които по-късно бяха превърнати в " секс лента ", продавана от други, усили безмилостното гонене на таблоидите и папараците.  " Това унищожи животи, като се стартира от нашата връзка. И е непростимо за хората, към момента до ден сегашен, си мислят, че могат да завоюват от такова извънредно действие, да не приказваме, че е закононарушение ", написа Андерсън, който в никакъв случай не е гледала откраднатата лента.

Натискът и стресът в последна сметка ги смазват, разяснява Памела.

Една вечер през 1998 година Лий извива ръката й, до момента в който тя държи седеммесечния Дилън, а Брандън играе наоколо. " Томи издърпа Дилън от ръцете ми и хвърли мен и Брандън в стената ", пише  Памела. Паникьосана, тя се обажда на 911. Томи е задържан и излежава шест месеца в пандиза. " Нашият пъкъл стартира ", признава тя.

По-късно подава молба за бракоразвод. През идващите месеци и години тя се концентрира върху грижите за синовете си и намирането на излекуване.

" Разводът с Томи беше най-трудният, най-лошият миг в живота ми ", написа тя в записките си. " Бях смазана. Все още не можех да допускам, че индивидът, който обичах най-вече, е кадърен на случилото се онази нощ. И двамата бяхме унищожени, само че трябваше да защитя децата си ", безапелационна е тя. 

Сега към този момент, повече от две десетилетия по-късно тя и Лий се чуват понякога.

" Томи е бащата на децата ми и аз съм постоянно признателна за това ", споделя още секс бомбата. 

Тя живее сама в някогашната плантация на баба си и дядо си на остров Ванкувър, заобиколена от петте си кучета, обичаните си книги, градината си и морето.

" Сега, когато съм сама, пребивавам по-романтичен живот, в сравнение с във връзки ", споделя Андерсън, която се омъжва четири пъти: за Кид Рок, Рик Саломон (женят се два пъти, само че един от браковете е анулиран) и Дан Хейхърст (брак от по-малко от една година, който завърши през 2021 г.).

" Запалвам си свещи, пущам си музика. Имам си пианото. Сигурна съм, че би било прелестно, в случай че имаше някой различен, който цени същите неща, с цел да бъдем дружно, само че не съм го срещала. Обикновено желаят да ги обслужваш, да ги отглеждаш. Нямам потребност някой да ми носи рози. Току-що засадих 100 розови шубраци. Мога да ги взема, когато пожелая - и това са обичаните ми рози ", добавя тя. 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР