В първи епизод представяме всичко за качеството на водата в

...
В първи епизод представяме всичко за качеството на водата в
Коментари Харесай

„На Х 2 вОди“ – започва подкастът на „Софийска вода“

В първи епизод представяме всичко за качеството на водата в София
Водата в София под микроскоп е тематиката на първия епизод от авторския подкаст на „ Софийска вода “, част от Веолия, който започва този месец.  В поредност от епизоди подкастът „ На Х 2 вОди “ ще Ви срещне с няколко от виновните лица в „ Софийска вода “, които имат дълготраен опит и професионални умения в компанията. Съдържанието е насочено към потребителите, а целта  е потребна и любопитна информация за клиентите да бъде предоставена по наличен и разбираем/неформален метод. 


В първия епизод срещаме аудиторията със старши управител Весела Стефанова на работното й място – лабораторията на „ Софийска вода “. В подкаста тя споделя за водата, която пием в София, с какво се пречиства тя и от какво зависи качеството й. Отговаряме още и на всички постъпили въпроси от клиентите ни, които не се поколебаха да попитат през нашия профил във Facebook -  
Подкастът „ На Х 2 вОди “ е още един метод „ Софийска вода “, част от Веолия, да поддържа отворена и транспарантна връзка със софиянци за своите действия, отговорности и проекти. Епизодите ще се популяризират през формалните обществени мрежи на „ Софийска вода “ – Фейсбук, Instagram, LinkedIn, Youtube. 
Вижте епизод 1 тук:
 

 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР