„В първата седмица на новото правителство видях голяма доза дръзновение

...
„В първата седмица на новото правителство видях голяма доза дръзновение
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Кирил Петков поставя летвата много високо

„ В първата седмица на новото държавно управление видях огромна доза безстрашие и доста обещания. Обещанията са хубаво нещо, само че те би трябвало и да се извършват. Дано това да не се окаже капан “, предизвести обаче той.

Според него от позиция на имидж и послания има с какво да се похвалим.

Политологът е на мнение, че мораториумът върху цените на тока, парното и водата ще направи положително усещане на хората в кратковременен проект, тъй като у нас има доста енергийно небогати.

„ В идващите няколко месеца обаче ще би трябвало да разберем, че безвъзмезден обяд няма, цените ще стартират да скачат и това може да се обърне против сегашните ръководещи “, счита Чолаков.

„ Новите ръководещи започнаха с юношески възторг. Кирил Петков обаче се увлече с обещанията. Достатъчно беше да вземе мандата и да направи държавно управление. Избирателите помнят обещанията. Петков дава обещание доста неща, които няма по какъв начин да се изпълнят “, разяснява от своя страна сътрудника му Стойчо Стойчев.

Този парламент идва с огромни поръчки. Тази седмица сподели две лица – занимаваше се с битови въпроси, като това по какъв начин да си получават парите депутатите, и несъмнено, с мораториума, който звучи стряскащо. При дълготрайно деяние на този мораториум ще се стигне до отлив на предложение, което още веднъж ще вдигне цените. Отделно от това може да получим солидна санкция от Европейската комисия, тъй като това е интервенция в пазара “, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР