В парламентарната зала е пълно с хора с комплекс за

...
В парламентарната зала е пълно с хора с комплекс за
Коментари Харесай

Психологът Росен Йорданов: Тази година битката ще е между хората, които искат да са в зоната на нормалността и тези, които ги тласкат в екстремни състояния

В парламентарната зала е цялостно с хора с комплекс за непълноценност. Това разяснява в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS престъпният психолог Росен Йорданов.
 
" Чрез комплекса за предимство се пробва да се преодолее или се получава фиксация като личностна линия, като построява егоизъм. Едипов комплекс се разигра когато президентът стартира да нападна Политическа партия - бащата показва неодобрение от децата. Целта е да се покаже кой е по-виновен. Дали бащата е отговорен, че е насърчавал сина или назад "
 
" Три неща са значими, когато оценяваме дали един човек е в действителността. Дали може да мечтае, дали има фикция и изобретателни ходове. Отношението към действителността - дали стъпва на справедливи или единствено върху субективни фактори и отношението към положително и зло, вярно - погрешно, морално – аморално ", акцентира той.
 
По думите му през годините минахме през много положения - фикс идея, фантастични неща, омнипотентност, по-късно обсесии и депресивен епизод, а в този момент стигнахме до мазохизма. " Говорим за асоциално личностно разстройство. Става рисково, тъй като наблюдавахме нарушавания на закона и Конституцията, неистини и измами. Оформя се социопатно събитие със лични правила и показа за действителността. Все по-ясно става, че неуместното държание е направлявано от други хора. Повечето от политическите субекти не са самостоятелни ", съобщи Йорданов.
 
И добави, че ГЕРБ излизат от отбранителния режим на действие и минават в нападателен режим с възвръщане на самочувствието. " Агресивността издава това, че прочувственият баланс липсва. От своя страна Христо Иванов влезе в ролята на терапевт и смекчи гласа. Мисля, че той изпитва амбивалентни усеща - от една страна усеща, че където се е прикрепил го дърпат към извънредно положение. В същото време осъзнава, че се е заклещил и не може да се измъкне елементарно, по тази причина му остава да се изрича умно ", уточни психологът.
 
И посочи, че Нинова се държи като класна с поучителен звук. " Тази година борбата ще е сред хората, които желаят да са в зоната на нормалността и тези, които ги тласкат в рискови положения ", предвижда той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР