В парламента всичко спешно излиза грешно, коментира секретарят на президента

...
В парламента всичко спешно излиза грешно, коментира секретарят на президента
Коментари Харесай

Крум Зарков: Законите не се пишат като пост във Фейсбук. В парламента всичко спешно излиза грешно

В Народното събрание всичко незабавно излиза неверно, разяснява секретарят на президента по правните въпроси пред бТВ.

„ Вчера те (депутатите) се събраха по неотложност поради безусловно на хората и взеха решение да заглушат този яд, като хвърлят бързи решения. Само че в Народното събрание има едно предписание – там всичко незабавно излиза неверно “. Така разяснява вчерашното изключително пленарно съвещание в предаването „ Тази заран “ на bTV " Крум Зарков, секретар на президента по правните въпроси.

Депутатите одобриха на първо и второ четене промени в Наказателния кодекс и в Закона за отбрана от домашно принуждение (ЗЗДН), вкараха в ЗЗДН и „ интимна връзка “ и я дефинираха.  

„ Оставам настрани качеството и. За страдание, попривикнахме “, добави някогашният длъжностен правосъден министър.

Той подсети, че писането на закони е комплициран развой, тъй като всеки подробност има значение. „ Те не се пишат като пост във Facebook. Според мен тази формулировка (за интимна връзка), в случай че изобщо беше нужна, би трябвало да се преглежда в смисъла на закона “, посочи Зарков.

На въпроса дали президентът Румен Радев ще наложи несъгласие на признатите небрежно от Народното събрание законови промени той отговори: „ Тепърва тези промени ще дойдат в президентството и ние ще ги разгледаме и ще се срещнем с тях “.

Инфо: бТВ

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР