В отговор на въпрос как с едни и същи хора

...
В отговор на въпрос как с едни и същи хора
Коментари Харесай

Хекимян взел решението за часове, но му било дадено време да обмисли дали да се кандидатира за кмет

В отговор на въпрос по какъв начин с едни и същи хора в екипа си ще докара до смяна и усъвършенстване в ръководството на столицата, Хекимян прикани да не се зачертават с хората с опит и добави, че той ще стои зад всичко свършено или несвършено за града. 

 

“Общинските съветници са политическо решение ”, добави още някогашният публицист и уточни, че заместител кметовете му ще станат ясни след изборите. 

 

Хекимян съобщи, че е щял да откаже, в случай че някой различен политически водач му беше предложил да влезе в кметската борба и добави, че ГЕРБ са били спечелили в изборите и са най-голямата партия. 

“ГЕРБ сега са партията, която за следващ път е спечелила национални избори. С тази си мощ и експертизата, която има в Столична община, ще можем да променим града към по-добро. Нямаше да приема номинацията от друга партия ”, уточни Хекимян.

 

Бившият публицист разкритикува съперниците си поради държавното управление и националната “сглобка ”. 

 

“Свидетели сме по какъв начин партии, които завоюваха доверието на хората с отричане, сега са в некоалиция с партиите против които бяха. Смятам това за непочтенно ”, разяснява Хекимян.

“Борим се за болшинство, с цел да продължи смяната в София. Много неща би трябвало да бъдат довършени, продължени. Не може да се разчита на плаващи болшинства. Ще работим за болшинство, което да поеме цялостната отговорност ”, сподели Хекимян.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР