В отговор на тайното разполагане на изтребители в подкрепа на

...
В отговор на тайното разполагане на изтребители в подкрепа на
Коментари Харесай

САЩ трябва да разположат Пейтриът в Либия. Това ще е отговорът срещу Русия

В отговор на тайното разполагане на изтребители в поддръжка на командира на Либийската национална войска (ЛНА) Халифа Хафтар, администрацията на американския президент Доналд Тръмп би трябвало да даде системи за противовъздушна защита " Пейтриът " на либийското държавно управление на националното единодушие, разяснява политическият публицист Том Роугън в разбор, оповестен в консервативното издание Washington Examiner, съобщи организация " Фокус ".

Това, което виждаме сега, е ескалираща акция от страна на Русия за свалянето на подкрепяното от Организация на обединените нации и Съединени американски щати държавно управление на националното единодушие и преодоляването на либийската външна политика. Това е резултат, който ще послужи на ползите само на съветския президент Владимир Путин. Както американското командване в Африка (Africom) съобщи на 26 май, " нито ЛНА, нито частните военни компании могат да въоръжат, оперират или поддържат тези изтребители без държавна помощ - поддръжка, която те получават от Русия ".

Тези изтребители идват от съветските военновъздушни сили в поддръжка на групата " Вагнер ", наемническа групировка, ползваща се с поддръжката на московското разузнаване. " Вагнер " са виновни за прокарването на съветските ползи в страната без директна връзка с Москва. И в тази си роля, групата поема опасности, които държавното управление на Русия другояче не би поело. Групата е правила да вземем за пример офанзиви против американските военнослужещи в Сирия през 2018 година, въпреки те да бяха отбити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР