В отговор на отправени въпроси от страна на медиите, Прессекретариатът

...
В отговор на отправени въпроси от страна на медиите, Прессекретариатът
Коментари Харесай

Радев очаква реални действия от прокуратурата, а не показни акции

В отговор на отправени въпроси от страна на медиите, Прессекретариатът осведоми, че президентът издава декрет за назначение на дипломатически представители в чужбина по предложение на изпълнителната власт в сходство с Конституцията и Закона за дипломатическата работа.

Това е следващото конкретизиране от "Дондуков " 2, което се прави по отношение на проблема към секретаря по правни въпроси Пламен Узунов и разкритието за ходатайстване за назначване на посланици и приемането на българско поданство, направено от прокуратурата.

И този пък от президентвото подчертаха, че има внушения.

Държавният глава чака действителни дейности от страна на прокуратурата за следствие на търговия с въздействие, а не показни акции, с които се подменя публичният интерес. Случаите на колосални злоупотреби с обществени средства, публични поръчки, еврофондове, хазарт и ниското качество на строителството, към момента чакат да попаднат в полезрението на прокуратурата, се споделя в позицията на Прессекретариата.

Примирието май е невероятно. Вижте острата реакция на Борисов за Радев!

По-рано през днешния ден министър председателят Борисов и президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на си размениха задочни реплики във връзка с работата на прокуратурата и водените каузи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР