В особено големи размери са щетите нанесени от пожар, пламнал

...
В особено големи размери са щетите нанесени от пожар, пламнал
Коментари Харесай

Пожар, пламнал от автосервиз, нанесе големи щети на промишлена сграда в Бургас

В изключително огромни размери са вредите нанесени от пожар, горящ нощес в промишлена постройка в Бургас на ул. " Крайезерна " 79, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Сигналът за горящата промишлена постройка е получен към 19 часа. Установено е, че гори хале, построено от така наречен сандвич панели, в което се обитават голям брой подобекти. Огънят е сподавен от седем противопожарни екипа. Разпитани са част от наемателите на обгорелите пространства - 39-годишен мъж от Созопол, и двама мъже от Бургас (42 година и 44 г.).

Констатирано е, че пожарът е зародил от сервиз за коли, стопанисван от 39-годишния мъж, където различен мъж правил ремонт на персоналния си автомобил. При потребление на газова горелка се възпламенил флакон с дълбокопроникваща смазка, който избухнал и възпламенил сандвич панелите, изграждащи халето. Пожарът обхванал цялата постройка, пространствата с намиращите се в тях движимости са изцяло изгорели. Няма открити лица с тежки пострадвания в резултат на пожара.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР