В осминафиналната фаза на тазгодишното Открито първенство на САЩ един

...
В осминафиналната фаза на тазгодишното Открито първенство на САЩ един
Коментари Харесай

Медведев се оплака от ложата на Кирьос: Няма да играя, докато един от тях не бъде изгонен

В осминафиналната фаза на тазгодишното Открито състезание на Съединени американски щати един против различен се изправиха двама от най-експресивните и прочувствени представители на международния мъжки тенис, а точно Даниил Медведев и Ник Кирьос. Те сътвориха наелектризиращ театър за публиката, който бе изпълнен с драма и спиращи дъха осъществявания, само че в последна сметка извоюван от австралиеца.

В този дуел, изпълнен с толкоз огромен залог, не липсваха и нервни прояви от страна на двамата, като едно от експлоадиранията на руснака бе ориентирано по посока на човек от ложата на екстравагантния канберец. След края на първия сет международният №1 се оплака от държанието на човек от противниковия щаб, потвърждавайки, че го е разсейвал.

" Те нямат право да вършат това. Ако нещо сходно се случи още веднъж, няма да играя, до момента в който някой от тях не бъде изпъден. Това е ложата на професионален тенисист, те не би трябвало да се държат по този метод на мой сервис ", обърна се Медведев към съдията на стола.

" В първия сет на геймбол за мен при резултат 5:6 чух, че някой от щаба на Ник извика: " Хайде, разкъсай го ", описа миналогодишният първенец на последвалата си конференция.  " Грозно е да се прави сходно нещо и рапортувах за това на съдията. Не знам кой тъкмо беше, не познавам членовете на неговия тим. Гласът беше мъжки, само че това бе първият и единствен подобен случай в мача и мисля, че не е от завист. Току-що разговаряхме за въпросната обстановка в съблекалнята и му споделих, че не е добре да се случва това ", приключи той.

Източник: GoTennis.ru


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР