В определени моменти звездите се подреждат по начин, който ни

...
В определени моменти звездите се подреждат по начин, който ни
Коментари Харесай

Големите късметлии на ЗОДИАКА през март

В избрани моменти звездите се подреждат по метод, който ни носи благополучие, сила и шанс. В тези дни всичко, с което се захванем, върви с лекост, а самочувствието ни е забележително. Такива мигове не са инцидентни – просто планетите имат проекти за нас и ни дават чудесна опция да осъществяваме фантазиите си. С тяхна помощ ви предлагаме да ревизирате дали сте огромните късметлии на зодиака през третия месец на годината.
Телец
Телци, усмихнете се необятно, тъй като март е вашият месец тази година. Силният акцент върху земните планети през март ще направи света щастливо място за вас. Венера ще се движи през земния знак Телец от 4 март до 3 април и сигурно ще ви направи по-привлекателни от всеки път. Тези дни множеството от планетите са съсредоточени в Козирог, запълвайки деветия ви дом, свързани с пътуванията, интернационалните връзки, изявите, свързани с писане или презентации, както и правните и университетски въпроси, тъй че в случай че работите в някоя от тези сфери, ще имате блестящи триумфи.
На всичкото от горната страна, Слънцето и Нептун навлизат в единадесетия ви дом на очакванията, желанията, както и на другарствата и заниманията – това значи, че ще може да се насладите на извънредно хубави страсти с околните си, както и да реализирате фантазии, за които от дълго време копнеете. Планетите са ви подготвили и спиращи дъха моменти на любовния фронт. Ще срещнете някой, който безусловно ще ви накара да летите от благополучие.
Дева
Уважаеми Деви, щастието ще е ваш правилен другар през този месец. Хороскопът ви демонстрира, че имате девет от 10 планети, които поддържат всеки ваш ход през март, изключително през първата му половина. Пълнолунието на 9 март в Дева на 20 градуса ще озари първия ви дом, обвързван с личността – нещо от голямо персонално значение за вас ще се сбъдне, и ще ви развълнува надълбоко. Ще се чувствате заредени с сила и разчувствани от всичко, което ще се случва в този миг.
Юпитер, който подарява дарове, евентуално също ще ви сервира приятни изненади. Ако към момента сте необвързани, към 20 март имате големи шансове да срещнете човек, който ще завладее мозъка и сърцето ви. В тези дни не отхвърляйте покана за срещи с другари и събития от друго естество, тъй като точно там може да откриете огромна си обич. Ако към този момент сте обвързани, подгответе специфична вечер с половинката. Очакват ви доста приятни моменти дружно.
Козирог
Козирози, несъмнено ще запомните с позитивни страсти и усмивка този март. В момента имате четири планети в Козирог, които ще поддържат всяко ваше деяние и обичаните ви стремежи. Под въздействие на Плутон, Сатурн, Юпитер и Марс, всички в знака Козирог, ще почувствате същински прилив на сила, а шансът ще пристигна от единствено себе си.
Ако сте поели по неверен път в професионално отношение, то в този момент имате всички шансове да откриете своето същинско амплоа, което ще ви накара се чувствате задоволени и пълноценни. Звездите няма да не помнят и сърцето ви - един от най-хубавите дарове, които може да даде Юпитер, е да ви изпрати същинската обич и това може да се случи точно през този март. Нещо повече, връзките, които ще създадете в този момент, ще бъдат постоянни и дълготрайни. Особен шанс ви чака на 20 март – астролозите поучават на този ден да отправите своите най-съкровени стремежи към звездите, Козирози, тъй като имате огромен късмет те да се осъществят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР