В опасни и незаконни автомобилни гонки участва малкият син на

...
В опасни и незаконни автомобилни гонки участва малкият син на
Коментари Харесай

Синът на Тони Стораро организира смъртоносни гонки на Околовръстното

В рискови и противозаконни автомобилни гонки взе участие дребният наследник на Тони Стораро – Емрах, научи HotArena.

Братът на Фики си урежда съревнование с други хлапета, които имат мощни коли. В една от противозаконните гонки Емрах развива смъртоносна скорост от 174 км/ч, а на всичкото от горната страна в колата има още четирима души.

Емрах се „ дърпа “ с чисто нов Mercedes ръководен от него връстник. Двамата дълго време спорят в мрежата коя кола е по-бърза и най-после взема решение да ревизират. Организират си гонка в дребните часове на деня, когато по Околовръстното шосе в София няма доста коли.

Състезанието се състоя преди дни, а Емрах излиза победител. Малкият Стораро, заслепен от огромния си успех, не стопира да се фука в персоналния си профил и качи клип в обществената мрежа, на който ясно се вижда по какъв начин ръководи BMW-то си с гневна скорост.  

Според Закона за придвижване по пътищата за гневното си каране книжката на Емрах би трябвало да бъде отнета, а санкцията за превишена с над 50 км/ч скорост следва санкция от 700 лева, както и три месеца отнемане от право да ръководи МПС, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР