В опасна близост са двамата бивши национали по футбол Валери

...
В опасна близост са двамата бивши национали по футбол Валери
Коментари Харесай

Зарази ли Божинов Джизъса с Ковид?

В рискова непосредственост са двамата някогашни национали по футбол Валери Божинов и Благой Георгиев, видя "България Днес ". Само часове преди Божигол да бъде диагностициран с COVID-19, той е контактен с Джизъса.

Случката се разиграва на улица в столицата. Спортният модел мерцедес на Георгиев е закопчан със скоба за погрешно паркиране. Докато чакат чиновниците от центъра за градска подвижност, двамата футболисти се прегръщат, здрависват с ръце без никаква отдалеченост между тях.



Валери и Благо са си близки другари и постоянно се срещат отвън терена, вървят дружно по заведения. Двамата са във очевидно положително въодушевление и усмивките не слизат от лицата им макар блокирания автомобил. Нападателят на "Левски " е с напълно камуфлажно спортно облекло. Бившият към този момент халф пък е с дънки и карирано синьо-черно сако. Щом чиновниците се появяват, Благо си заплаща почтително санкцията и скобата е отстранена.

Само няколко часа по-късно COVID-19 пламна в съблекалнята на "Левски ". Валери Божинов също се оказа измежду инфектираните играчи. Той е подложен под двуседмична карантина. По информация на "България Днес " Божигол е съвсем без признаци. Самият Благой Георгиев досега също не се е оплаквал от неразположение. През миналия уикенд той даже бе на отмора във Велинград дружно с жена си Златка и двете си деца от гимнастичката Христина.

Вчера всички футболисти и личният състав на "Левски " още веднъж бяха подложени на нови проби за ковид. След като инфекцията пламна при "сините ", се оказа, че има 17 инфектирани, от които 11 са футболисти. Всички те бяха сложени под карантина, а управлението на клуба спря тренировките на останалите. Отложен бе мачът с "Локомотив " (Пд), а от "Левски " към този момент желаеха дербито с ЦСКА-София на 21 ноември да бъде отсрочено. Валери Божинов приема с възприятие за комизъм болестта, която го застигна. Той прекарва карантината вкъщи, като убива скуката с видеолайфове от профила си в инстаграм.

"Никога не съм вярвал, че ще хвана ковид. Бях 7-8 месеца в Италия в най-големия пик и нищо. Върнах се в България и вземи тоя Ковид Деветнайска. Събота и неделя имаше някакви мачове по малкия екран и почти минава времето. А в този момент какво вършим - чакаме националите ", бъзика се нападателят, който има 6 гола за България.

"Трябва да съблюдаваме разпоредбите и да сме образец за всички останали. Няма какво да се прави у дома. Липсват ми тренировките. Сутрин ставам в 8, кафенце, музика, отивам първи на "Герена ". Ивчо Найденов е от 4 месеца с Ковид. Другият, който непрекъснато е в Ковид, е Алекс Петков. Влади Гаджев, ела на "Герена ", да те хване короната, приятелю ", майтапи се със своите съотборници и приятели Божигол.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР