В Окръжния съд в Хасково започна наказателно дело срещу мъж,

...
В Окръжния съд в Хасково започна наказателно дело срещу мъж,
Коментари Харесай

Започна наказателно дело срещу мъж, обвинен в блудство с малолетни

В Окръжния съд в Хасково стартира наказателно дело против мъж, упрекнат в блудничество с малолетни и основаването на нецензурен материали.

Съдът даде ход на делото, само че отсрочи първото съвещание, защото подсъдимият Валентин Шарланов (35 г.) не бил получил обвинителния акт.

Според държавното обвиняване, в интервала от декември 2023 година до 13 януари 2024 година в Димитровград и в Добринище, при изискванията на продължавано закононарушение и рисков рецидив, посредством потребление на състояние на контрол, Шарланов е направил дейности за да се възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст, което не е разбирало свойството и смисъла на осъщественото, и е блудствал с две малолетни лица.
 Българска телеграфна агенция
Друго обвиняване е, че на 24 декември в Димитровград при изискванията на рисков рецидив, той направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст.
 Българска телеграфна агенция
На същия ден при изискванията на продължавано закононарушение хипотетичният причинител основал нецензурен материали с мобилен телефон  - фотография и видеоклип, в които снимал лице, ненавършило 18-годишна възраст.

Делото е планувано за правосъдно съвещание на 22 ноември.
 
Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР