В Окръжна прокуратура-Пловдив се води досъдебно производство за извършено в

...
В Окръжна прокуратура-Пловдив се води досъдебно производство за извършено в
Коментари Харесай

Обрат в разследването в Пловдив: Мъжът убил жена си

В Окръжна прокуратура-Пловдив се води досъдебно произвеждане за осъществено в кв. " Кючук Париж " в Пловдив ликвидиране на 29-годишна жена, осъществено с особена свирепост и по непосилен за убитата метод и настъпила след това гибел на причинителя - съжителстващият с нея на фамилни начала мъж на 32 години.

Преди обяд на 15 март братът на 32-годишния мъж получил позвъняване на мобилния си телефон от дамата, с която последният съжителствал, само че не могъл да отговори на позвъняването. Впоследствие опитал неколкократно да се свърже с нея по телефона, само че тя не дала отговор на повикванията. Опитал да се свърже и с брат си, само че той също не дал отговор.

Заради това към 15.30 ч. той отишъл до жилището, който брат му обитавал дружно с 29-годишната жена и 13-месечната им щерка . Опитал да отключи входната врата, само че открил, че отвътре на бравата е подложен ключ. От вътрешността на жилището се чувал детски рев. Братът незабавно потърсил ключар.

Вътре видели в близката до вратата стая, а братът извел детето. После ключарят подал сигнал в МВР-Пловдив , а минути по-късно звъннал и на 112.

На място незабавно е бил изпратен екип от проверяващи . Жената била открита лежаща по тил с порезна рана на шията и защитни порезни рани по ръцете. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал кухненски нож, забит в шията му. Пристигналият екип на незабавна помощ установил настъпване гибелта и на двамата.

До момента са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, огледи на местопрестъпление и разпити на очевидци. Били са назначени съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Детето на умрелите се намира при околните им.

Разследването по случая продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР