В официално видео на НАСА от Аполо 11 се вижда

...
В официално видео на НАСА от Аполо 11 се вижда
Коментари Харесай

В официално видео на НАСА от Аполо 11 се вижда `прозрачен` астронавт

В публично видео на НАСА от Аполо 11 се вижда „ транспарантен “ астронавт …Когато преглежда в детайли видеоклипа (ще го гледате по-долу) на задачата на НАСА Аполо 11, известният уфолог Скот Уоринг открива доста странна детайлност …Астронавтът, слизащ по стълбата на галактическия транспортен съд, наподобява транспарантен …Уоринг предлага, че е вероятен видеомонтаж. Той счита, че първо е сниман лунният пейзаж с модула, а по-късно върху полученото видео е насложен обликът на спускащия се астронавт.В момента, в който астронавтът слиза по стълбата, лунният пейзаж се вижда съвършено през крайници му. Същото може да се следи и при втория му крайник, през който се вижда хоризонтът на Луната.

 1 600x357 - В публично видео на НАСА от Аполо 11 се вижда `прозрачен` астронавт (видео)
Изглежда, че тялото му е изцяло транспарантно, което кара откривателят да се замисли за вероятно подправяне на видеото. Според Уоринг, обликът на астронавта е прибавен по-късно към видеото.
Четете още: Голям железен НЛО, видян на картата на Антарктида (видео)В същото време, уфологът прецизира, че не счита всички записи на задачата Аполо за фалшифицирани, а по-скоро засяга тъкмо това видео.

 2 600x354 - В публично видео на НАСА от Аполо 11 се вижда `прозрачен` астронавт (видео)
Според Уоринг, значимият въпрос е за какво НАСА фалшифицира точно това видео, което демонстрира колосален миг за цялото човечество, когато човешки крайник стъпва върху лунната повърхнина.Изследователят не твърди, че неговите изводи са 100 % правилни, заради което приканва потребителите на интернет да гледат видеото и да създадат сами своите изводи.То е гледано няколко хиляди пъти за няколко часа и провокира яростен спор в раздела за мнения.Гледайте видеото.
Клипът е оповестен на уеб страницата на галактическата организация през юли 2019 г.Какво мислите Вие?Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР