в Обзор протича при засилен интерес в неделя. До 10

...
в Обзор протича при засилен интерес в неделя. До 10
Коментари Харесай

Голям интерес на референдума в Обзор

в Обзор протича при засилен интерес в неделя. До 10 часа там бяха дали своят вот към 25 на 100 от всички гласоподаватели. Към момента няма установени нарушавания.
Опашка се изви пред учебното заведение в Обзор още преди да отворят трите секции в 7.00 часа. Жителите на морското градче и околните шест села гласоподават дали да се отделят от Община Несебър в независима община. Имащите право на глас по изборни описи са 2114 души. За да бъде приет референдумът за сполучлив би трябвало да гласоподават 40% от имащите право на глас или 846 души. Те би трябвало да дават отговор на въпроса „ Подкрепяте ли предложение за отделяне на нова община с център град Обзор ”. Първи гласоподава 91-годишният Димитър Кисьов.
 Частични локални избори в Мъглиж и Баните, в Обзор вземат решение дали да се отделят от Несебър Частични локални избори в Мъглиж и Баните, в Обзор вземат решение дали да се отделят от Несебър
В общините Мъглиж и Баните се организират избори за кмет. В Обзор пък вземат решение на референдум дали да се отделят от Несебър в независима...
Полиция следи дали се съблюдават противоепедимчните ограничения. В ранните часове на деня пред секциите се видя скупчване на хора. В стаите за гласоподаване членовете на СИК са зад плексигласови бариера. Осигурени са дезинфектанти и маски. На хората е предложено да си носят сини писалки. Общо 9 са секциите - 3 в Обзор и 6 в селата, ссъобщава БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР