В Община Варна се проведе поредната среща между представители на

...
В Община Варна се проведе поредната среща между представители на
Коментари Харесай

Шефът на ОбС с много добри новини за феновете на Спартак!

В Община Варна се организира следващата среща сред представители на „ Синдикат-12 ” и ръководителя на Общински съвет Варна Тодор Балабанов. На срещата бяха сложени няколко въпроса, касаещи бъдещето на футболния „ Спартак ” свързани с наболелия въпрос за базите на клуба, както и разширението на бул. „ Васил Левски ”, в чийто обсег попада стадион Спартак.

Там съгласно новия проект стадионът остава единствено с едно допустимо място за паркинг в югозападната част въз основата, защото в този момент съществуващия ще бъде опустошен поради новия бул.. Други елементи от стадиона също ще попаднат в обсега на строителството, а точно: канцелариите на Общо събрание на колегиите Спартак, архива, стаите на домакина, вулканизатора и автомивката до мини игрищата за футбол. Тодор Балабанов дефинира появилите се клюки, че част от трибуната ще бъде съборена като неуместни и подсигурява, че нито една седалка от трибуните няма да бъде наранена. На въпроса за Семеен кодекс " Спартак " АД стана ясно, че са почнали диалози с мажоритарния притежател, като първата среща е на 16 октомври – понеделник.

Представителите на „ Синдикат-12 ” още веднъж показаха твърдата си позиция, че прилежащите площи към стадиона са неделима част от спортното оборудване и по този начин би трябвало да останат и в бъдеще.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР