В община Разград отново ще търсят най-красиво оформената градинка, двор

...
В община Разград отново ще търсят най-красиво оформената градинка, двор
Коментари Харесай

В Разград пак търсят най-красивите тераси, градини и дворове

В община Разград още веднъж ще търсят най-красиво завършената градинка, двор и тераса. Началото на състезанието "Да на хубостта ", проведен от Федерацията на дамите и общинската администрация бе оповестено през днешния ден от зам.-кмета Галина Георгиева и ръководителя на неправителствената организация Любка Стоянова.

Участниците в обичайното към този момент издание на самодейността ще се състезават за хармония и оформление в категориите за най-красиво зацветена тераса или двор на жилище в Разград; най-красив двор на заведение за публично хранене; най-красив двор на детска градина или учебно заведение, най-добре поддържани и зацветени площи пред компании или офис най-красиво зацветен и поддържан двор в обитаемо място. Желаещи да вземат участие в самодейността могат да подават поръчки в общината или на телефона на ръководителя на Федерацията.

През юли и септември комисия под председателството на Галина Георгиева ще обходи обектите на деклариралите присъединяване и ще дефинира спечелилите в другите категории. Награждаването ще бъде при започване на благотворителния концерт на Федерацията на дамите по случай Деня на християнското семейство - 21 ноември.

Стоянова изясни, че концепцията на състезанието е да се насърчи инициативността на хората в поддържането на зелена, цветна и чиста градска среда. Тя означи, че участниците в миналогодишното издание на конкуренцията са били над 70, а отличените в другите категории близо 30. Зам.-кметът Галина Георгиева разяснява, че "Да на хубостта " е една от най-хубавите начинания, в която взе участие, тъй като е обвързвана с оценяване на труда и старанието на хората да основават уют и хубост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР