В община Хисаря стартира инициатива за събиране на хранителни продукти

...
В община Хисаря стартира инициатива за събиране на хранителни продукти
Коментари Харесай

В Хисаря започна кампанията Подай ръка на Коледа

В община Хисаря започва самодейност за събиране на хранителни артикули от първа нужда за подкрепяне на хора в потребност под наслов „ Подай ръка на Коледа “.

Организатори са общината, Центърът за социална поддръжка, Общинският юношески клуб " Иноватор " и Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-МКБППМН.

Желаещите да се включат могат да подаряват консерви, сладка, конфитюри, мармалад, пакетирани макарони, сол, захар, брашно, олио, ориз, леща, боб. Приемат се също дарения от мед, шоколади, вафли, бисквити, сокове, както и санитарни материали - сапун, прахуляк за пране, веро за съдове, оповестяват уредниците.

Адресът за предаване в град Хисаря е: ул. “Аугуста” № 16 - Център за социална поддръжка, всеки работен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч., а в останалите обитаеми места в общината, искащите могат да носят даренията в кметствата.

Телефон за повече информация: 0337/ 6 25 47, GSM 0884900629

Организаторите припомнят, всеки, който реши да поддържа самодейността, да се придържа към изброените в листата артикули, защото те са съобразени с потребностите на хората, при които ще отидат.

Кампанията ще продължи до 17 декември 2021 година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР