В община Доспат създадоха Инициативен комитет (ИК) в подкрепа на

...
В община Доспат създадоха Инициативен комитет (ИК) в подкрепа на
Коментари Харесай

В Доспат създадоха Инициативен комитет в подкрепа на кмета Елин Радев

В община Доспат сътвориха Инициативен комитет (ИК) в поддръжка на кмета Елин Радев.

Това съобщи ръководителят на комитета Емилия Рашинова, която е шеф на Центъра за социална поддръжка.

Това стана дни, откакто бяха изслушани поданици на Общината от краткотрайната парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия по отношение на корупционни практики и систематична корист със служебно състояние, осъществявани в ущърб на жителите и бизнеса, както и облагодетелстване на свързани с кмета сдружения.

Видяхме, че информацията, която се показва пред краткотрайната парламентарна комисия, е тенденциозна и не дава отговор на действителността. Ние, жителите на община Доспат и аз, като деен участник в обществото ни нямаше по какъв начин да премълчим тези неща и създадохме този комитет, уточни Рашинова.

Членовете на ИК са с желание да показват в Народното събрание подписката и писмата, получени в поддръжка на кмета. Сред структурите, декларирали своята позиция, са детски градини, учебни заведения, локален бизнес. За два дни в подписката са се подписали 3100 души.

„ Фактите красноречиво приказват, хората са удовлетворени от кмета. За този трети мандат община Доспат цъфти с европейски оглед. Досега в никакъв случай не са правени ограничения по облагородяване, привличане на туристи, градът ни се развива с галактическа скорост “, сподели още ръководителят на ИК.

Според Емилия Рашинова не е редно законодателна власт да се намесва в изпълнителната, защото кметът Елин Радев е определен от народа и основаването на краткотрайна комисия е казус.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР