В обновена зала по бокс ще тренират спортистите от клуб

...
В обновена зала по бокс ще тренират спортистите от клуб
Коментари Харесай

Титюков се пусна на ринга в обновена зала СНИМКИ

В актуализирана зала по бокс ще упражняват спортистите от клуб „ Юнайтед спортс – Пловдив “. Това стана факт с финансовото подпомагане на Община Пловдив. 35 000 лв. коства ремонтът на покрива, а с 18 000 лв. е обезпечено модерното обзавеждане и боксов кръг.

Бивши и сегашни спортисти участваха на откриването.

„ Надявам се клубът да даде доста нови първенци “, съобщи Димитър Добрев – Мутата, и си пожела идващият олимпийски медалист да е от обновената зала.

На особено място в залата са сложени фотоси на видни първенци по бокс, измежду които Сашо Христов, Иван Михайлов и други.

„ Това е един типичен образец, когато всички си подадем ръце – Министерството на спорта, Община Пловдив и спортния клуб, че нещата се случват и то добре “, показа заместник-кметът Георги Титюков. Той напомни, че в първия стадий бе актуализирана залата по повдигане на тежести „ Милен Добрев “, а в този момент и тази по бокс. Предстои това да се случи и със залата по джудо.

Георги Титюков показа, че се обмисля вид за слагане на фотоволтаици на покрива, които зимата да отопляват, а през лятото да охлаждат залите.

След откриването заместник-кметът се качи на боксовия кръг за лека подготовка.
 Титюков се пусна на кръга в актуализирана зала СНИМКИ  Титюков се пусна на кръга в актуализирана зала СНИМКИ  Титюков се пусна на кръга в актуализирана зала СНИМКИ  Титюков се пусна на кръга в актуализирана зала СНИМКИ  Титюков се пусна на кръга в актуализирана зала СНИМКИ  Титюков се пусна на кръга в актуализирана зала СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР