Първата победителка в Гласът на България“ Стелияна Христова се омъжи! Чаровната

...
Първата победителка в Гласът на България“ Стелияна Христова се омъжи!
Чаровната
Коментари Харесай

Първата победителка в „Гласът на България“ се омъжи!


Първата победителка в „ Гласът на България “ Стелияна Христова се омъжи!

Чаровната брюнетка, която впечатли жури, аудитория и фенове в първия сезон на музикалния формат през есента на 2011-а, сподели „ да “ на своя обичан Богдан и двамата към този момент са публично семейство Цвяткови.

Стелияна и Богдан са дружно от 8 години и са горди родители на две момчета, носещи техните имена - Богдан и Стелиян. Приятели и познати знаят - четиримата са отлично семейство и без автограф в гражданското, само че постоянно са желали да създадат и женитба. Цели осем години влюбените не се вземат решение и изчакват публично да се бракуват, до момента в който една вечер нещата се случват изцяло непринудено и вземат решението, че моментът е пристигнал.

„ Казаха ми следното: Или се ожени за мен, или аз ще се омъжа за теб! ", смее се Богдан след празничното празненство.

Церемонията се състои в Арбанаси на датата, когато преди осем години стартира любовното им странствуване. Стелияна с горделивост приема семейството на брачна половинка си, тъй като за нея е израз и на почитание.

И двете половинки на семейство Цвяткови са задоволително известни. За феновете на музиката звездата е Стелияна, само че почитателите на футбола не не помнят атрактивния вратар на „ Локомотив “ (Горна Оряховица) Богдан Цвятков, който сега тренира бъдещи футболни гении в града.

Стелияна стана първият Глас на България едвам на 17 години. Това се случи през 2011-а, а от този момент до момента изпълнителката не е серпантина да се занимава с музика. През годините образова младши надарени артисти в своя школа в Горна Оряховица. Наред с това Стелияна осъществя лятно турне през 2023-а взаимно с оркестъра на музикално-драматичния спектакъл „ Константин Кисимов “ и специфичното присъединяване на Орлин Горанов. В програмата са включени фрагменти от обичани оперети и мюзикъли, както и българска поп музика.

Макар и още малолетна при успеха в музикалния конкурс, младата певица има още тогава зад тила си стотици концерти, награди и оценки в национални и интернационалните състезания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР