В Областна дирекция на МВР във Варна e създадена организация

...
В Областна дирекция на МВР във Варна e създадена организация
Коментари Харесай

Варненската полиция откри телефонни линии за сигнали по време на втори тур на изборите

В Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна e основана организация за подготовката и произвеждането на втори тур на изборите за кмет на 3 ноември 2019 година

На тел. 112 се одобряват непрекъснато сигнали за нарушение на разпоредбите за образуване и осъществяване на изборите. Гражданите могат да оповестяват за видяни от тях нарушавания или възможни закононарушения, съотносими към отговорностите на Министерство на вътрешните работи в изборния развой. Като сигналите биват излъчени в способените структури на ОДМВР - Варна.

В Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Варна работят денонощни телефонни линии за приемане на сигнали от жителите, свързани с нарушавания на изборния развой: 052/615 166, 052/652 324 и 052/652 323.

Сигнали и тъжби могат да бъдати изпращани и на електронния адрес на ОДМВР - Варна: [email protected]

В Министерството на вътрешните работи също действа непрекъснато открита линия - телефон 02/982 22 32 и имейл [email protected] – за сигнали, свързани с нарушавания на изборния развой при подготовката и произвеждането на втори тур на изборите за кмет. Подаваните сигнали на откритата линия би трябвало да са относими към активността на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР