В Обединеното кралство полицейско куче на име Монти помогна за

...
В Обединеното кралство полицейско куче на име Монти помогна за
Коментари Харесай

Обучено куче разкри сериен педофил

В Обединеното кралство полицейско куче на име Монти оказа помощ за разкриването на сериен педофил, който се опитваше да измами чиновниците на реда, заяви Liverpool Echo. Полицаи пристигнаха с инспекция при 54-годишния Андрю Контенто в края на юли. Мъжът имал предходни присъди за владеене на детска порнография. Според присъдата от 2015 година той няма право да влиза в интернет от устройства без стратегии за наблюдаване, да изтрива историята на браузъра и да се появява тук-там, където се събират деца, да вземем за пример наоколо до детски площадки в паркове. Освен това британецът бе задължен да показа всички електронни устройства за инспекция при първо поискване на чиновниците на реда.

По време на посещаване на полицейския Ай Ти отдел Контенто показа три джаджи и съобщи, че няма нищо друго. Но Монти, особено подготвен да търси електроника, незабавно надуши различен смарт телефон в раницата на Контенто. В паметта на устройството полицията откри няколко видеоклипа със подиуми на полово принуждение над малолетни.

По време на разпитите Контенто съобщи, че смарт телефонът бил подхвърлен от някого и избухнал на едно от правосъдните съвещания, само че по-късно изцяло призна виновността си. В последна сметка съдът в Ливърпул го осъди на 20 месеца затвор. По-рано беше обявено, че ловци на педофили в английския град Глазгоу се престориха на 14-годишно момиче и разобличиха възрастен фанатик. Той се оказал 64-годишен локален гражданин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР