В Обединеното кралство много семейства са станали жертва на голямата

...
В Обединеното кралство много семейства са станали жертва на голямата
Коментари Харесай

Нападат деца! Хора се страхуват да излязат навън заради тумби скорци СНИМКИ

В Обединеното кралство доста фамилии са станали жертва на огромната популация от скорци, които прекарват зимните месеци по дърветата покрай домовете им. Жителите на Кент Скуеър в Грейт Ярмут, Норфолк (Англия) се борят с казуса от пет години благодарение на лазери и рязане на клони, само че до момента безрезултатно. 

Жена сподели, че " пернатите бандити " обикалят и атакуват деца тъкмо в жилищния регион, оставяйки ги ужасени, пише Daily Star. Според нея протичащото се припомня на нещо от кино лентата на Алфред Хичкок " Птиците ".

След като карала до учебно заведение всеки ден, жителката на Кент Скуеър Кели Джоунс сподели, че тя и децата й би трябвало да чакат 30 минути в колата, до момента в който птиците се върнат в гнездата си.

" Връщаме се към 16 часа и скорците непрестанно ни обикалят. Ако излезете на открито, когато те са там, ще би трябвало да се скриете. Това е като филм на Алфред Хичкок ", сподели британката.

Други поданици са съгласни с потърпевшата майка и споделят, че крилатите вредители унищожават и техния живот. Хората, живеещи в близост, означават, че скорците, гнездящи по дърветата покрай домовете им, основават месеци наред безпорядък с непрестанния си звук и покриват всичко с изпражнения.
 Нашествие на птици във Англия, скорци, птици, настъпление на птици, нахлуване на деца, огромна популация, деца, локални поданици Местният съвет съобщи, че продължава да следи обстановката. Снимка: Карл Графтън
Изданието отбелязва, че огромни популации от птици прекарват зимните месеци в дъбови дървета, а притежателите на жилища се борят с казуса от пет години, употребявайки сондажи, лазери и кастрене на дървета.
Местният съвет, който последно подряза дъбовете като част от рутинната поддръжка на дърветата през 2022 година, съобщи, че продължава да следи обстановката. Но съгласно локалните поданици това не е задоволително.
„ Скорците са болежка. Изсичането на дърветата оказа помощ, само че общината би трябвало да продължи да го следи. Отвратително е да се гледа. Смърди и е рисково за децата в региона “, сподели Клелия Момени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР