В някои сайтове излезе информация, че жената, с която живея

...
В някои сайтове излезе информация, че жената, с която живея
Коментари Харесай

Набедиха депутат от ГЕРБ, че живее с бъдеща шефка на Фонд „Култура“. Той: Не я познавам, живея със съпругата си!

„ В някои уеб сайтове излезе „ информация ”, че дамата, с която „ пребивавам на брачен начала ” ще бъде назначена за началник на народен фонд Култура. Не познавам въпросната дама, не съм се срещал в никакъв случай с нея и даже не знам по какъв начин наподобява “.

Това написа в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ/СДС Петър Николов.

Медии като Narod.bg и цитиращи ги разгласиха следното изказване: „ Причината за това бързане е, че би трябвало да уреди на поста Диана Димитрова, дамата с която Петър Николов – зам.-председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите, живее на брачен начала.След като към този момент не е щастливо женен с три деца, господин Николов очевидно е решил, че новата му спътница в живота, заслужава хубава нова работа – и ето министър Кръстьо Кръстев е подготвен да услужи бързо, с цел да уреди Диана Димитрова, приключва сигналът до Narod.bg “.

Не пребивавам на „ брачен начала ”, а си имам брачна половинка, която се споделя по напълно друг метод и нито в миналото се е кандидатирала за обществена служба, нито има желание да го прави “, акцентира националният представител.

„ Бих се радвал в случай че медиите, които популяризират тази откровена дезинформация, цитират това опровергаване или най-добре смъкват обявата “, приключва той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР