В някои райони на България, на Игнажден е първата Коледна

...
В някои райони на България, на Игнажден е първата Коледна
Коментари Харесай

Весела Коледа с Българския Спортен Тотализатор

В някои региони на България, на Игнажден е първата Коледна вечеря. По това кой първи е влезнал в дома ни, се гадае каква ще бъде годината за цялото семейство. Следва Бъдни вечер, която е една от най-уникалните обичаи, с които България е съдействала за международното културно благосъстояние. Това още веднъж е време за фамилията, само че празникът има извънреден темперамент - като се стартира от обредното прекадяване, премине се през нечетния брой ястия на масата и се стигне до всички поверия и чудеса, които могат да се случат тъкмо в тази нощ. Години наред, тълкуванията са се предавали от уста на уста, с цел да запазят духа на обичайните български полезности. Насъбраната еуфория непроменяемо се освобождава по време на Коледния ден, както и в последващите няколко празника, в които още веднъж се смесва честването на едни от най-често срещаните български имена и онази топлота, уют и щипка тайнственост, която участва от епохи в нашия обичай.

Това са дни, изпълнени с религия, вяра и несъмнено - с обич. Няма човек, който да не си пожелае да се сбъдне най-малко едно знамение, тези дни да бъдат усетени и запомнени по позитивен метод. В също имаме вяра, че това в действителност е време, изпълнено с доста страсти. Точно те са и повода още от самото си основаване, БСТ да поддържа три съществени посоки: родните спорт, просвета и обучение. Години наред, и в делник, и в празник - ние продължаваме да имаме вяра, че това, от което имат потребност нашите млади очаквания е поддръжка. Но през 2021 година станахме очевидци на някои компликации. Ето за какво, в самия й край, Българския Спортен Тотализатор реши да поддържа още една огромна идея - " Българската Коледа ", която е под патронажа на президента на Република България. По този метод ние насочваме обръщение към цялата българска общност, че даже и в най-трудните моменти има метод тази поддръжка да доближи до тези, които се нуждаят от нея.

Всяко Ваше присъединяване, без значение дали е в числова или моментна лотарийна игра, също е акт на поддръжка към идеите и самодейностите, в които взе участие Българския Спортен Тотализатор. Ето за какво, когато изберете страстта, която Спорт ТОТО предлага, вие непроменяемо запазвате още една традиция - тази, която съчетава подаръка с положителните каузи.

Българският Спортен Тотализатор Ви пожелава светли празници и една в действителност спокойна Коледа, изпълнена с магии!

* наличие на Спорт Тото
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР