В някои медии се появи шокираща новина за последната Мис

...
В някои медии се появи шокираща новина за последната Мис
Коментари Харесай

Някой е направил профил на мис България в сайт за платени запознанства

В някои медии се появи шокираща вест за последната Мис България Елизабет Кравец. Синеоката красавица беше изловена да предлага платена компания на заможни чужденци в платформата Rent-a-Friend. Там моделката попада с професионален фотос и твърди, че е от София, макар че живее във Варна.

За разлика от класическите секс уеб сайтове, Rent-a-Friend се промотира като услуга за наемане на платоничен другар, който да придружи клиента на разходка из града, обяд, вечеря, подготовка или бизнес среща.

Разбира се, най-после запознанството постоянно завършвало със секс, а девойките си тръгвали с великодушни дарове и няколко банкноти, пъхнати в сутиена.



Репортер на БЛИЦ се свърза с Елизабет Кравец, която не беше осведомена с новината и й бяха нужни няколко минути, с цел да се запознае с наличието на материала. Тя изрично отхвърли това да е истина. " Глупости, по какъв начин е допустимо това?! Кой ги съчинява тези простотии. Изумена съм от творчеството на някои хора. Нямам профил в този уебсайт, нямам визия кой се показва за мен и какво цели ", споделя тя пред наш кореспондент. 

Близки до миската подозират, че някои преднамерено е направил профила с нейната фотография, с цел да я злепостави, защото от много време в България не сме имали толкоз красиво момиче. Нападнаха я, че не е чиста българка и че има украински корени, само че за външния й тип никой не може да каже нищо неприятно. И евентуално поради това злонамерени хора от гилдията се пробват да я очернят. 

Елизабет е едвам на 17 години и е мъчно да се повярва, че заработва като компаньонка отвън рамките на България. Хора, които я познават, изрично не имат вяра на тези изказвания и разказват Кравец като доста възпитано и положително момиче./show.blitz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР