В НС току-що имаше политическо земетресение. Срещу предложението на Корнелия

...
В НС току-що имаше политическо земетресение. Срещу предложението на Корнелия
Коментари Харесай

Велизар Енчев: В НС току-що имаше политическо земетресение

" В Народно събрание преди малко имаше политическо земетресение. Срещу предлагането на Корнелия Нинова за мораториум върху раздаваните от кабинета в оставка концесии за стотици милиони гласоподаваха... " ИТН ", Изправи се, мутри вън и Да България.
Така падна първата маска на партията на Слави Трифонов. След прегласуване партиите на Трифонов, Манолова и Христо Иванов гласоподаваха " въздържал се ", само че картите паднаха. В последна сметка мораториумът не мина ", във Facebook.
 Мораториумът върху концесиите на държавното управление скара Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи Мораториумът върху концесиите на държавното управление скара Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи
“Започна се. Еуфорията от вчерашната обстановка за огромен анти-ГЕРБ фронт стартира да спихва. Видяхте ли какво стана през днешния ден? Не пожелах...
" Трифонов, Манолова и Иванов, кого обслужихте с вота си и против какво? Всички, дали своят вот за тези три партии на 4 април, да си посипят главата с пепел. Публично ви продават на наши и непознати концесионери!
Следващата седмица Корнелия Нинова внася мораториума в обособен закон. Да забележим дали отново ще го отхвърлят.
Колко бързо умират илюзиите! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР