В новогодишното си послание Тереза Мей Тереза Мей - британски

...
В новогодишното си послание Тереза Мей Тереза Мей - британски
Коментари Харесай

Тереза Мей: Британците отново ще се почувстват уверени и горди през 2018 година

В новогодишното си обръщение Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила съобщи, че до момента в който Брекзит ще бъде от "изключително значимо значение " през идната година, упоритостите на държавното управление надалеч не се изчерпват с него. Кабинетът, по нейните думи, ще се концентрира върху учебните заведения, полицията и опазването на здравето, с цел да промени всекидневния живот на хората.

Макар и да регистрира, че 2017 година е била "бурна " за британците, Тереза Мей я назова и "успешна " с приключването на първата фаза на договарянията за Брекзит, съобщи БНР.

Иначе, в навечерието на Новата година ограниченията за сигурност са засилени поради невиждано високия брой терористични набези през изтичащата година. Организаторите на обичайните новогодишни тържества в шотландския Единбург, известни като Хогманай, където към този момент се стекоха към 100 000 души, се надяват да няма катастрофи.

Малко изненадващо прозвуча новината, че в новогодишната нощ в Лондон ще има по-малко служители на реда от различен път. Нужно е обаче конкретизиране, че повече ще бъдат въоръжените служители на реда. В същото време Бен Уолъс, министърът отговарящ за сигурността, оправи гневни нападки към интернет компаниите, наричайки ги "безскрупулни печалбари, които не се борят против тероризма и позволяват радикализиране на хората онлайн ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР