В новия сезон на най-романтичното предаване в телевизионния ефир Един

...
В новия сезон на най-романтичното предаване в телевизионния ефир Един
Коментари Харесай

Обичано предаване се завръща в родния ефир, но водещите вече ще са трима

В новия сезон на най-романтичното предаване в телевизионния ефир " Един за различен “ двойките ще подложат на тестване връзките си, с цел да потвърдят, че любовта им е същинска. За първи път телевизионният водещ с неподражаемо възприятие за комизъм Емо Чолаков няма да бъде самичък, а в звездната компания на обичания артист Краси Радков и прелестната му брачна половинка Станислава Ганчева.

Истинска обич, позитивни страсти, само че и тествания за силата на възприятията чакат феновете на NOVA в четвъртия сезон на предаването " Един за различен “.

Незабравимо премеждие чака новите участници в риалити формата, нетърпеливи да тестват силата на връзките си, с цел да потвърдят, че дружно са непобедими.

" За първи път вземам участие в предаване, което е положително и в което няма напрежение, в което има доста обич. Отдавна не бях виждал толкоз влюбени хора на едно място. За първи път вземам участие дружно с жена ми във формат. С моя другар и сътрудник Емо Чолаков се познаваме от години. Той има ужасно възприятие за комизъм и самоирония. За мен е огромно наслаждение, че ще работим дружно. Благодаря за топлото посрещане в NOVА, за позитивното отношение и за това, че ми вършат работата уютна и приятна “, споделя Краси Радков.

" Харесвам целия екип, тъй като каквото е предаването, такива са и те – същински експерти. Работим доста, само че с усмивка. Радвам се, че работя с двама мъже и се усещам специфична “, добавя Станислава Ганчева.

Интересът за присъединяване в най-положително предаване в телевизионния ефир е голям и тази година. В атрактивния каст влизат завладяващи двойки и с любопитни житейски истории. Понякога посред им има спорове, само че другарските взаимоотношения надвиват. С цялостна мощ това важи и за водещите на предаването.

" Емо е синоптик и изпитва стрес от артисти. Затова се пробва да избегне напрежението. Имаме два разновидността: или да водим в спор, или да работим с обич, само че това ще го изберем по време на предаването “, разяснява Краси Радков.

" Както виждате продукцията не е заложила на хубост при нас двамата – водещите, по тази причина поканиха жена ми “, майтапи се Краси Радков.

" Ако нещо градираме в това предаване, то това е прослойка. Всяка последваща година той става по-добър “, безапелационен е Емо Чолаков.

" Двойките са доста разнообразни, въодушевени и с готовност да завоюват. Вече се зародиха другарства в къщата, което прави все по-трудно всяка последваща победа и разлъка. Има сълзи, а и ние се разчувстваме когато забележим, че някой си потегля. За тях това е едно премеждие, което остава в тяхната история и в техните ориси. Те потвърждават на себе си, че са " Един за различен “ и остават част от това предаване “, споделя Станислава Ганчева.

" Всеки идващ сезон, към този момент четвърти, целият екип сме изумени по какъв начин другарските взаимоотношения в предаването надвиват. В " Един за различен " интригите са минимални на фона на целия позитивизъм и другарски взаимоотношения, които бликат вътре във " Вилата на любовта “, безапелационен е Емо Чолаков.

" Нормално е когато се съберат доста хора на едно място да пораждат дребни спънки, които да водят до изостряне на взаимоотношенията. И тук ги има, само че любовта постоянно надвива. Дори когато потеглят на игри, двойките се целуват като че ли се разделят и няма да се виждат една седмица “, добавя водещата на предаването.

Какво научиха един за друг Станислава и Краси, които са дружно повече от 20 години? " Един за различен “ ли са?

" Всъщност ние бяхме в конкурентни малките екрани през годините и за първи път сме дружно в предаване. Преоткриваме се, макар че се познаваме отдавна. Но ми е доста прелестно да работя дружно с моята прелестна и очарователна брачна половинка, която ми роди едно прелестно дете. Имам да и връщам доста положителни страсти и ще го направя в " Един за различен “, споделя Краси Радков.

" Радваме се, че сме дружно и че ни се случва нещо друго. Зареждащо е прочувствено и сме доста топло посрещнати от Емо “, безапелационна е Станислава Ганчева.

Със сигурност водещите са " Един за различен “, а кои ще бъдат новите кандидати за премията и на какво ще бъдат подготвени, с цел да покажат любовта си, ще разберете на 17 февруари от 20.00 ч. единствено по NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР