В новия епизод на уеб сериала главният герой Мардин посещава

...
В новия епизод на уеб сериала главният герой Мардин посещава
Коментари Харесай

Древна история и тайнствена дама в новия епизод на „Канага“

В новия епизод на уеб сериала основният воин Мардин посещава загадъчен град, носещ името му, който крие мистична история. Там младият физик получава видения и научава още антични секрети. През какви провокации ще премине, разберете първо във

В новата серия на хитовия уеб сериал Мардин пътува из тайнствен град , в който другите религии и култури живеят в естетика. По време на това необикновено прекарване, виденията на физика стават все по-ясни. Героят е заинтригуван от облика на мистериозна млада жена, облечена в зелено, която не стопира да го следва на всяка негова крачка.
 Канага NOVA
Виденията го водят в загадка пещера, където среща непозната дама . Коя е тя и пред какъв избор слага Мардин, гледайте в новия епизод на. Междувременно група младежи, загрижени за бъдещето на планетата, откриват забавен положителен метод, с който да осведомят популацията за следствията от капитализма.

Какъв избор би трябвало да направи Мардин? Ще разтълкува ли той вярно думите на дамата в зелено? Не пропускайте да наблюдавате в новия епизод на единствено във.

Може да следите всяка сряда във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР