В новия епизод на Гласът на България“ – в неделя

...
В новия епизод на Гласът на България“ – в неделя
Коментари Харесай

Мария задейства супер блок бутона в Гласът на България

В новия епизод на " Гласът на България “ – в неделя от 20:00 ч. по bTV – се задава нова порция зашеметяващо мощни участници, които ще завладеят сърцата на треньорите и на всички в залата с неповторимите си гласове, чудесни осъществявания и невероятни житейски истории.

Със специални изненади към две прелестни дами ще се включат изключителните Орлин Горанов и Николаос Цитиридис. Те ще влязат в ролята на вестоносци и персонално ще им оповестят, че са признати за присъединяване в десетия сезон на музикалното шоу. В неделя вечер феновете ще чуят и вълшебното осъществяване на 15-годишната Александра Георгиева, която предходната неделя изненадващо разбра, че е утвърдена за присъединяване в " Гласът на България “, до момента в който седеше в публиката на шоуто и ни минимум не подозираше какво я чака.

Невероятната история на младо момче от Украйна с голям музикален опит и кариера от международна големина, което точно поради войната съумява да се откъсне и отвори нова страница в живота си, ще раздруса същински феновете пред екраните. Емоционалното му и класно осъществяване няма да остане неусетно от звездните треньори, а един от тях даже ще му признае откровено, че " желае да се ожени за гласа му “.

Изумително осъществяване, което ще накара и четиримата треньори да се извърнат и да настръхнат от връхлетялата ги сила от сцената, ще предизвика Мария, която до момента е най-честата жертва на СУПЕР БЛОК БУТОНА, да вземе нещата в свои ръце. Тя безусловно ще си го " върне на Миро “, като го блокира и " в профил “ от конкуренцията за този участник, а дали това ще се окаже печеливш ход за нея или пък ще направи услуга на DARA или Лечев – ще стане ясно в неделя вечер от 20 ч. по bTV!

Странни птици, фенове и пазители на бабини предписания за крем-карамел, музикални фурии, инструктор на картинг писта и скаран със фамилията си юноша са единствено част от героите, които ще връхлетят през екрана в неделния епизод. Някои от тях ще се опитат да " заловен последния трен “, явявайки се в предаването, други ще са тук поради приятелки, които са подали документите им за присъединяване вместо тях, а трети просто " ще опитат отново “ – по-готови и стимулирани от всеки път.

" Това момче ми замязя на самия мен – с прическата, с шлиферчето, слабата фигура “, ще възкликне Миро след едно от осъществяванията и прочувствено ще си спомни за началото на своя музикален път, за детството, пианото, школите и " Златният Орфей “. По молба на DARA той ще показа пред всички доста персонален и прочувствен миг от първите години на дует " Каризма “ - за компликациите и другарството, което остава.

Тази неделя бъдете подготвени за шеметно и прочувствено шоу тъкмо в 20:00 ч. по bTV! А до тогава не пропускайте извънредни срещи с участниците и звездните треньорите в епизодите на " Гласът зад кадър “ на glasat.btv.bg и в каналите на шоуто в социалните мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР