В новия брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В новия брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица: Само един кандидат за жилище под наем за ...

В новия брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни и авторски тематики и разработки:

Училищата желаят санкции за родители
Родителите на възпитаници да имат вменени ясни отговорности и да бъдат глобени с санкции при нарушение на школския устав. За това упорства преобладаващата част от гилдията в системата на образованието.

Куриоз: Само един претендент за жилище чартърен за 40 лв.
Само едно заявление е подадено до този миг за настаняване в общинския блок за социалнослаби пловдивчани, който се строи на ул. „ Владая ” с безплатна финансова помощ по оперативна стратегия „ Региони в напредък ”.  За куриозната липса на интерес заяви за „ Марица ” зам.-кметът по обществена политика Георги Титюков.

Преходът навърши Христова възраст, ходенето по тъгите продължава

Родените на 10 ноември 1989 година към този момент навършиха Христова възраст, само че краят на Прехода у нас по този начин и не се вижда. Поне по този начин, както го схващат множеството българи.  Не просто като промяна на политическата и икономическата система от тоталитаризъм към народна власт и пазарна стопанска система, а като чувство, че към този момент живеем в " бяла страна ". Ходенето по тъгите продължи и след влизането в Европейския съюз.

Вместо в светлото бъдеще, влязохме в клопката на подмяната   – изявление с проф. Славян Сапарев

Превозвачи в борба за автобуса до София и още 46 маршрута
Превозвачи ще се явяват на конкурс за 47 автобусни линии от регионалната и републиканската транспортна скица, откакто Общинският съвет утвърди предлагането на кмета Здравко Димитров за разкриване на процедурата за публични поръчки и авансово осъществяване при подписване на контракти с определените компании.

Съветници прегласуват решението за референдума в Белащица
Обрат е вероятен на сесията на ОбС-Пловдив, на която съветниците би трябвало да гласуват отмяна на решението си за присъединението на село Белащица към община Пловдив. Предложението е подадено в локалния парламент, откакто регионалният шеф Ангел Стоев върна решението като незаконосъобразно.

Фелдшери ще съдят здравното министерство
Съдебен иск против Министерство на здравеопазването и персонално против министъра доктор Асен Меджидиев приготвят фелдшерите от Спешна помощ в региона. В момента юристи работят върху настояванията на медиците, като едни от основните моменти в желае ще са за дискриминация и неприлично възнаграждение.

Отборът на Ботев отиде на кино
Треньорът на Ботев Желко Копич реши да сплоти още повече колектива, като ги заведе на кино. Хърватският експерт отиде предходната вечер дружно с възпитаниците си в " Лъки синема ". " Жълто-черните " разгласиха няколко фотоси от самобитния тиймбилдинг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР