В новия брой на вестник Марица можете да прочетете тези

...
В новия брой на вестник Марица можете да прочетете тези
Коментари Харесай

Четете в Марица - Безплатни дърва за огрев, ако чистиш реч...

В новия брой на вестник " Марица " можете да прочетете тези и доста други забавни тематики и разработки:

Ул. „ Даме Груев ” подготвена за Коледа, в случай че времето разреши

Реконструкцията на ул. „ Даме Груев ” ще бъде приключена до края на годината, в случай че времето разрешава през декември да се поставя асфалт. Това предвижда през вчерашния ден шефът на компания „ Парсек Груп ” Бончо Бонев, като добави, че другото изискване е да има задоволително средства за осъществяването на публичната поръчка.

Замърсителят заплаща, но различен път

В тематиката на броя на „ Марица “ ще може да прочетете какво се случва с новата методика за пресмятане на такса битови боклуци, съгласно която „ плащаш, колкото цапаш “.

Изписаха учениците от Спортното, не откриха бактерии в храната

Почти всички възпитаници от Спортното учебно заведение в Пловдив, които бяха признати в Инфекциозната клиника със признаци на хранително отравяне, са изписани. Това заяви пред " Марица " доктор Милена Панайотова, началник на дирекция " Надзор на заразните заболявания " в Регионалната здравна ревизия.

Транспортът на бъдещето може да се види в Панаира

Транспортът на бъдещето - дронове, електрически триколки, е-пожарни и коли за спешна помощ, щадящ природата градски и междуградски превоз, хибридни леки коли, се показват на Панаира в Пловдив. След 2-годишно спиране служебният министър на стопанската система Никола Стоянов откри през вчерашния ден 76-ото издание на Международното техническо ревю. Акцент тази година е екологията, зелената сила, цифровите технологии и модерното строителство. 

Безплатни дърва за огрев, в случай че чистиш речни корита    

Със заповед на земеделския министър Явор Гечев се позволява добивът на дърва за отопление от речните корита, заяви регионалният шеф на Смолян Стефан Сабрутев. Дървата ще се дават безплатно, като концепцията е по този метод да се почистят и реките.

Влак с дрогиран помощник-машинист прегази млада жена

Жена с неустановена идентичност почина край Симеоновград, откакто бе премазана от товарен трен. С позитивна проба за опиати е помощник-машинист. Това оповестиха от ОДМВР-Хасково. Жертвата била без документи за идентичност и на забележима възраст сред 20 и 25 година, описаха източници на " Марица ". 

Малките агроаптеки са обречени на банкрут

На банкрут са обречени стотици дребни търговци на препарати за растителна отбрана в страната. Нова разпоредба на Министерството на здравеопазването, издадена по член 34 от Закона за здравето, много противоречива юридически и противоречаща на Наредба 3 на Министерството на земеделието (МЗм), ще докара до наложително затваряне на дребни селскостопански аптеки, а хората ще останат без приходи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР