В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: Чакаме за нова кола повече от година

В новия брой на вестник „ Марица ” може да прочетете следните забавни тематики, изявленията и разработки:

 

Чакаме за нова кола повече от година

Ако желаете да си купите нова кола от автосалон в Пловдив, би трябвало да се заредите с огромна доза самообладание. Клиенти чакат повече от година, с цел да подкарат мечтаното возило, за което са подписали контракт и са платили капаро. Това обясниха пред „ Марица “ търговци на коли под тепетата. От представителствата на марките пък не се ангажират с краен период на доставката.

Без дронове и пияни на зарята за 6 септември

На 6 септември по време на тържествената заря-проверка в региона на площад „ Съединение “ в Пловдив няма да бъдат допускани жители в нетрезво положение, нападателно държание, с обемисти багажи. какво още няма да се позволява четете на следващия ден в броя на " Марица ".

Държавата и Общината могат да спасят Пловдив от наводняване. Това съобщи в изявление за " Марица " регионалният шеф Ангел Стоев.

Какво мисли губернаторът на Пловдив за водоснабдяването на града от каскадата " Доспат-Въча " четете в утрешния брой на вестника. 

Местят учениците в три учебни заведения след пожара в ОУ " Душо Хаджидеков "

Учениците от ОУ " Душо Хаджидеков " най-вероятно ще бъдат преместени в три учебни заведения в Пловдив, откакто покривът на школото изгоря през вчерашния ден при пожар. Пламъците лумнаха към 11,29 ч. Всичко за огнената буря, обхванала учебното заведение,  четете в " Марица ".

Четири казана с курбан за Хайдушкия събор край Араповския манастир

Четири казана с курбан, кофички с кисело мляко и сухи пасти за децата ще могат да опитат гратис гостите  на български събор " Ангел челник ", който ще се организира на следващия ден и вдругиден в покрайнините на Араповския манастир. Два от казаните ще са с пилешка мръвка, а другите два - с овча.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР