В нова книга се твърди, че принц Хари е псувал

...
В нова книга се твърди, че принц Хари е псувал
Коментари Харесай

Хари и Чарлз се скарали заради едри суми пари

В нова книга се твърди, че принц Хари е " псувал " своя крал Чарлз по време на взривоопасен спор за пари.

След като изгубил хладнокръвие, когато многократните му претенции за средства не били задоволени, Хари излял разочарованието си върху татко си в развълнуван телефонен диалог.

Шокиращото разобличаване идва в новата книга на Робърт Джобсън " Нашият крал ", в която кралският сътрудник разкрива подмолни детайлности за фамилията.

Разрушаването на връзките на Хари със фамилията му е добре документирано в автобиографията му Резерва и в сериала на Netflix, само че в този момент е посочен един доста определящ миг с Чарлз.

Твърди се, че Хари, който към момента не е решил дали ще участва на коронацията на татко си, е изгорил мостовете си с Чарлз след разгорещен спор.

 

Херцогът на Съсекс се е свързвал с починалата кралица, с цел да обсъдят финансови въпроси, само че съгласно известията тя се е " уморила " от внука си.

Джобсън написа, че след преместването си в Калифорния Хари постоянно се обаждал на баба си, само че тя се почувствала " обезпокоена ", когато той я помолил да изкаже недоволствата си.

" Нейно величество намираше позвъняванията на принц Хари за много сложни и изморителни. Тя не искаше да се намесва в връзките сред татко и наследник и го призоваваше да приказва с татко си ", споделя източник пред Джобсън.

Покойната кралица споделила на Хари вместо това да се обърне непосредствено към татко си, само че всичко приключило с злополука, когато по време на телефонен диалог избухнал характер поради различия за пари.

" Принц Чарлз просто спря да приема позвъняванията на Хари, откакто синът му го ругаеше и неведнъж искаше средства ", съгласно Джобсън.

" Когато кралицата попита Чарлз за какво не е отстъпил, той ѝ отговори, че не е банка ".

В различен фрагмент от книгата, който е сериализиран от " Дейли мейл " преди излизането ѝ на 13 април, се твърди, че починалата кралица се е дразнела от Хари и брачната половинка му Меган Маркъл.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР