В нов коронавирус скандал бе замесен най-добрият ни тенисист Григор

...
В нов коронавирус скандал бе замесен най-добрият ни тенисист Григор
Коментари Харесай

Забъркаха Гришо в нов COVID-19 скандал

В нов ковид скандал бе забъркан най-хубавият ни тенисист Григор Димитров. Подпали го треньорът на отстранения от " Ролан Гарос " Дамир Джумхур - сърбинът Петър Попович. Специалистът разгласи, че първата ни ракета, Новак Джокович и Борна Чорич също биха дали позитивни проби, само че никой не ги е тествал.

Според Попович всички, които са минали през болестта, в този момент имат антитела и при инспекция ще дадат позитивен резултат. Както е известно, Гришо, Джокович и Чорич се заразиха по време на присъединяване си в " Адриа Тур " в Белград.

“Преболедувах вируса преди месец, имам антитела, само че резултатите от тестванията може да се окажат както позитивни, по този начин и негативни. Но други хора не мога да заразя. Джокович, Чорич и Димитров са в същата обстановка, само че тях не ги ревизираха на US Open. Джокович живееше в обособен дом и не го тестваха, а има доказателства, че в организма му има антитела.

“Играчите се опасяват - изключително тези, които са преболедували и имат антитела. Но с Новак няма да постъпят по този начин, както с мен. Ако анализът на резултата от теста му е позитивен, ще му дадат опция да даде нова проба. Той може да осъди “Ролан Гарос” за голяма сума, а уредниците не желаят това да се случи”, добави сръбският треньор.

Самият Дамир Джумхур даде негативна проба, само че защото треньорът му е с позитивен тест за COVID-19, бозненецът бе отхвърлен от Откритото състезание на Франция.

“Телеграф”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР