В нов документ, получен от Motherboard, се съдържа подробна информация

...
В нов документ, получен от Motherboard, се съдържа подробна информация
Коментари Харесай

В най-големия американски магазин служителите се отчитат за всяка свободна минута

В нов документ, получен от Motherboard, се съдържа подробна информация за това по какъв начин наблюдава и регистрира всяка минута от " свободното от работа време " (което тя назовава TOT), благодарение на радиочестотни ръчни скенери, които чиновниците на склада употребяват за следене на пратките на клиентите.

За това оповестява Vice.

Документите демонстрират, че служащите могат да получат документално предизвестие за струпване на 30 минути свободно време дневно един път в границите на една година. Те могат да бъдат уволнени, в случай че натрупат 120 минути неработно време за един ден или в случай че натрупат 30 минути неработно време в три разнообразни дни в границите на една година.

Примерите и образците от електронни таблици, оповестени в документа демонстрират, че Amazon наблюдава с акуратност до минута количеството време, прекарано от обособени служащи в тоалетната и такива " нарушавания ", като да вземем за пример, диалог с различен чиновник на Amazon, прекосяване на неверен етаж на склада или неотчетен 11-минутен интервал, когато служащият " не си...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР