В нов доклад се твърди, че зашеметяващите 42% от хората

...
В нов доклад се твърди, че зашеметяващите 42% от хората
Коментари Харесай

Учудващо много хора биха правили секс с робот

В нов отчет се твърди, че зашеметяващите 42% от хората биха правили секс с робот.

Проучвайки над 1200 души, компанията за изкуствен интелект Tidio откри, че 4 на 10 души са споделили, че биха се отдали на интимности с хуманоиден робот. Мъжете са по-склонни да кажат „ да “, като 48% споделят, че са " за " това - спрямо 33% от дамите. Въпреки това единствено 39% считат, че биха могли да имат сантиментална връзка или да се влюбят в хуманоиден артикул на изкуствения разсъдък, написа trafficnews.bg.

Секс роботите се появяват на скокове. Д-р Дейвид Леви, създател на Международния конгрес за обич и секс с роботи, по-рано сподели пред Daily Mail, че откакто роботите съумеят да приказват и слушат като хората, те ще бъдат налични за сантиментални връзки.

„ Има хора, които изпитват обич към своите секс кукли, тъй че мисля, че има капацитет огромно количество хора да се влюбят в секс роботи, само че технологията към момента не е налице “, сподели доктор Леви.

Той продължи: „ Почти съм уверен, че до 2050 година ще има програмен продукт, посредством който да може да се водят диалози, които ще бъдат толкоз положителни, колкото човек може да има с човек.

Проучването на Tidio също разкри някои от дълбоките паники на хората по отношение на ролята на AI и автоматизацията в стопанската система.

Що се отнася до работните места, които най-вероятно ще бъдат сменени с AI, 63%от интервюираните споделят, че ще бъдат сменени касиерите, следвани от водачите (51%) и преводачите (42%).

Междувременно повече от 60% декларират, че ще употребяват самоуправляващо се такси с изкуствен интелект при натоварен трафик.

Разграничението сред половете във усещанията за изкуствен интелект се отразява в цялото изследване, като мъжете са два пъти по-склонни да се доверяват на изкуствения разсъдък от дамите - в това число позволявайки на робот да ги оперира или да образова децата им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР