В нощта на 8 май руските ВКС продължиха с удвоена

...
В нощта на 8 май руските ВКС продължиха с удвоена
Коментари Харесай

Руските ВКС отмъстиха за атаката срещу Кремъл, както и за Захар Прилепин

В нощта на 8 май съветските Върховен касационен съд продължиха с удвоена активност „ ударната “ майска декада, почнала на 1 май. Според свидетелството на самите „ весеушници “ (украинските ВСУ) в редица региони, да вземем за пример покрай Часовой Яр, те в никакъв случай не са изпитвали удари с такава мощ.

Новите удари могат да се преглеждат като задоволство за наглата офанзива на украински дронове против Кремъл и за покушението против политика и публицист Захар Прилепин, само че могат да се преглеждат и като предпазен удар в светлината на настъплението на Въоръжените сили на Украйна, с което Киев ни заплашва.

Акцията стартира късно вечерта в неделя. Съдейки по известията на очевидци и фотоси и видеоклипове, оповестени в обществените мрежи, в Одеса са регистрирани мощни удари с следваща експлозия.

Сред изумените цели са по-специално летището Школни, откъдето дронове камикадзе постоянно изхвърчат към Крим, хранилища със западно съоръжение, както и моста Затоку, през който това съоръжение идва в Украйна от Румъния.

Серия мощни ракетни, авиационни и артилерийски удари бяха нанесени по групировката на Въоръжените сили на Украйна в региона на Часов Яр, Краматорск и Славянск.

По-рано Евгений Пригожин неведнъж заяви, че съгласно ЧВК " Вагнер " въоръжените сили на Украйна са концентрирали в този регион група от 40 000 до 80 000 души, с цел да върнат Артьомовск (Бахмут). Съобщава се, че след нашите удари в този регион са маркирани мощни многократни детонации.

Вероятно разузнаването е съумяло да разпознава хранилища за муниции, върху които е бил нанесен прецизен удар.Сега явно ще би трябвало да изчакат малко с проектите на въоръжените сили на Украйна за нахлуване към Артьомовск.

Между другото, през нощта имаше известия, че след поредност от наши офанзиви силите на ЧВК " Вагнер " сами са минали в нощна офанзива, с цел да щурмуват позициите на съперника. Резултатите евентуално ще бъдат оповестени през днешния ден.

Ударът по украински военни цели е осъществен от авиационни ракети, най-вероятно изстреляни от екипажите на далечните бомбардировачи Ту-22М3 (украинците оповестяват, че пет до седем от тези самолети са били вдигнати във въздуха у нас), с планиращи бомби ФАБ -500 и ФАБ-1500, морски крилати ракети " Калибър " и дронове Геран-2.

Няколко Геран-а дълго време се мотаеха в нощното небе на Киев под съпровода на зенитни оръдия, явно помагайки да се разпознават местоположенията на системите за противовъздушна защита, с цел да ги ударят ракети.

Съдейки по високата успеваемост на ударите (това се потвърждава от голям брой фотоси и видеоклипове със зарево от горящи военни съоръжения), съветските Върховен касационен съд съумяха да заловен украинската противовъздушна защита, както споделят тенисистите - „ на контра “.

Факт е, че въоръжените сили на Украйна, подготвяйки огромно нахлуване на юг, трансферираха там огромен брой мобилни системи за противовъздушна защита от централните и западните региони, като по този метод отслабиха противовъздушната защита там.

Като цяло масираният удар на Върховен касационен съд и артилерията евентуално е преследвал няколко цели. Първо, да осуети оповестеното нахлуване на въоръжените сили на Украйна или най-малкото да отслаби оптимално настъпателните благоприятни условия на съперника.

Второ, да предизвести Зеленски, Буданов и техните западни настойници, че арогантността не води до положително и е време да спрат с провокациите, като офанзиви против Кремъл, Крим и други съветски райони.

Военният кореспондент Александър Сладков, да вземем за пример, като цяло счита, че съветските войски са изтощени да чакат обещаната украинска „ атака “ и са подготвени да играят напред. Както се споделя, може би.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР